Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 שעות, vadim6385 כתב:

אם יהיה איום קיומי ומיידי על ישראל, זה יקרה גם פה.

עם הבדל זניח אחד - כאן יגייסו אנשים שהיו 3 שנים לפחות בצבא +כמה שנות מילואים. באוקראינה מגייסים אנשים שלא החזיקו בחיים נשק בידיים

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני שעתיים, Giant_TA כתב:

שאלה למבינים, יש לי ארנק ביינדקס שאני משלם דרכו לאיזה שירות באינטרנט. עכשיו העברתי לשם 800 רובל ושילמתי עם האשראי הישראלי. אם חסמו, איך זה עבר?

זה כל מה שפוטין משלם לך?

עדיף כבר לעבוד בשביל נאטו.

• מצחיק 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Gavrik כתב:

זה כמו שישראל תלך ותכבוש עכשיו את ירדן כי אנחנו לא רוצים התבססות של איראן בגבולות שלנו... אין קשר בין הדברים.

אתה מתכוון שזה כמו שישראל תכבוש את נתניה כי היא לא רוצה את צרפת על הגבול שלה.
*לפני שתיפלו עליי - אני לא אומר שאוקראינה היא לא מדינה, אני כן אומר שנתניה היא מדינה בפני עצמה בעיקר בקיץ בעתות שלום ללא קורונה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • מצחיק 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 9 שעות, דניאל1983 כתב:

כנראה בגלל זה הוא כולכך מנסה להסתיר את מה שקורה באוקראינה מהרוסים.

קשה להסתיר את מה שקורה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 שעות, eladts כתב:

קח דוגמה מטראמפ. הוא עבר מלקרוא לפוטין גאון ללקרוא להפציץ את רוסיה.

טראמפ קרא לפוטין "גאון" על איך שהוא שיחק במערב (והוא צודק...), לא כמחמאה לאישיות שלו.

אבל ככה כותרות עובדות על אנשים... (לא שהבנת את הכותרת שקישרת...)

• אהבתי 5

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לדעתי אם טראמפ היה עדיין נשיא, היינו כבר בוחשים בתוך פסולת רדיואקטיבית כדי למצוא קופסאות טונה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לדעתי, אם טראמפ היה נשיא, פוטין לא היה זז מטר. עובדה שהוא לא זז מטר כשטראמפ היה נשיא.

• אהבתי 5

פורסם
לפני 13 דקות, falou כתב:

לדעתי, אם טראמפ היה נשיא, פוטין לא היה זז מטר. עובדה שהוא לא זז מטר כשטראמפ היה נשיא.

למה?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, falou כתב:

הוא לא זז מטר, כי טראמפ עבד במדיניות אחרת, הוא לא דחף את אוקראינה לדרוש הצטרפות לנאטו, ובכללי אמר להם בפנים שהם לא מעניינים אותו. מה שגרם לאוקראינים עצמם להתנהל הרבה יותר שקול מול פוטין.

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 13 דקות, Giant_TA כתב:

מה שגרם לאוקראינים עצמם להתנהל הרבה יותר שקול מול פוטין.

יש לך גיבוי לזה?

פורסם
לפני 23 דקות, יבגניפ כתב:

למה?

כי האופציה הצבאית לא היתה יורדת מהשולחן.

לפני 18 דקות, Giant_TA כתב:

הוא לא זז מטר, כי טראמפ עבד במדיניות אחרת, הוא לא דחף את אוקראינה לדרוש הצטרפות לנאטו, ובכללי אמר להם בפנים שהם לא מעניינים אותו. מה שגרם לאוקראינים עצמם להתנהל הרבה יותר שקול מול פוטין.

גם את אובמה הם לא עניינו. מי שדחף לקרב אותם לאירופה היו האירופאים, שטעו לחשוב שהמשחק היחיד שנשאר הוא הכלכלי. הם לא שמו לב שפוטין לא נמצא בנרטיב הזה, גם לא אחרי שסיפח את קרים, יצר סכסוך דמים במזרח אוקראינה, תקף בסוריה וכו'. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...