Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שחגגנו יום הולדת לסטלין השבוע, מה אתם אומרים?

אם פוטין חוטף איזה שבץ או משהו, יזעיקו רופא מייד, או ייחכו עד הבוקר?

• מצחיק 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מרוב פחד לא לעשות טעות יחכו שהוא יוכל לדבר ויגיד להם מה לעשות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 18 דקות, יבגניפ כתב:

אני רוצה להאמין שפוטין לא מספיק הזוי

איזה פוטין? פוטין שלנו? לא נכון..

לפני 17 דקות, RK כתב:

יש הרגשה שפוטין מאד רוצה שהדבר יגיע לכדי WW3.

לא ברור לאן הוא חותר. בכלל.

לפני 17 דקות, RK כתב:

בעניין אחר, מעניין כמה אמת יש בדיווחים על התפטרות רמטכ"ל בלרוס לאור סירוב המוני של חיילים להילחם באוקראינה לצד רוסיה.

אני חושב שזה פייק, אבל אין לי דרך להוכיח את זה.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

פוטין לא רוצה את נאטו בגבול שלו במיוחד לא עם אוקראינה, גם ישראל לא רוצה את איראן בגבול שלה, ההתגרות של המערב הביאה למלחמה, אוקראינה פשוט נפלה תחת המוקד. 

פורסם (נערך)

דנו על זה כבר עשרות פעמים בשרשור הזה, השטות עם נאטו זאת חתיכת הנפצה של הפרופגנדה הרוסית.
אין שום קשר בין אוקראינה לנאטו, הם לא רוצים אותם ולא היו שום תנועות מכיוון נאטו לצרף את אוקראינה או מכיוון אוקראינה להצטרף לנאטו למרות שכבר 30 שנה פוליטיקאים מדברים על זה בעיקר כחלק ממשאי בחירות.
מעבר לכך יש כבר מדינות שגובלות עם רוסיה ונמצאות מנאטו שהמרחק ביניהן למוסקבה הוא בערך כמו המרחק בין אוקראינה למוסקבה.

הדבר היחיד שהמהלך הזה של פוטין עשה בהקשר לנאטו הוא פשוט הפחיד אותם עד מוות וגרם להם להיות בכוננות שיא, להתחמש ולהתכונן למלחמה אחרי ש30 שנה הם ישנו בעמידה ורק קיצצו תקציבים שזה בערך ההפך ממה שהוא כביכול רצה להשיג.

זה כמו שישראל תלך ותכבוש עכשיו את ירדן כי אנחנו לא רוצים התבססות של איראן בגבולות שלנו... אין קשר בין הדברים.

פוטין התחיל את המלחמה הזאת ב2014 אחרי שהציבור באוקראינה עשה מהפכה אזרחית והעיף את הבובה על חוט שלו שישבה בכיסא ראש ההמשלה באוקראינה (בערך מה שהבלרוסים והקזחים ניסו לעשות לא מזמן) הוא התחיל ב2014 עם סיפוח האי קרים והכנסת כוחות מיליציה רוסיים לחבל דונבאס... במשך 8 שנים הוא ניסה לבנות שטיפת מוח על כך שהממשל האוקראיני רוצח רוסים בדונבאס כדי לקבל לגיטימציה מהציבור למהלך של עכשיו. בפועל קצת פחות הצליח לו.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • אהבתי 1
פורסם

שאלה למבינים, יש לי ארנק ביינדקס שאני משלם דרכו לאיזה שירות באינטרנט. עכשיו העברתי לשם 800 רובל ושילמתי עם האשראי הישראלי. אם חסמו, איך זה עבר?

פורסם
לפני 37 דקות, snoop90 כתב:

שוטרים ברחובות רוסיה מחטטים בפלאפונים של אזרחים. מה אומרים? אמיתי או   out of context?

https://www.joe.co.uk/news/moscow-police-demand-peoples-phones-and-read-their-messages-321337

אפשר לקרוא הודעות גם בלי לקחת את הטלפון, אז בולשיט.

אלא אם השוטרים שלהם עד כדי כך לא מפותחים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כשעה, Giant_TA כתב:

שאלה למבינים, יש לי ארנק ביינדקס שאני משלם דרכו לאיזה שירות באינטרנט. עכשיו העברתי לשם 800 רובל ושילמתי עם האשראי הישראלי. אם חסמו, איך זה עבר?

אין לי שמץ של מושג. זרקתי לפודקסטרים שאני אוהב כמה יורואים דרך דוניישן אלרטס וגם עבר. אז איך אומרים ברוסית? Хуй знает 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 4 שעות, hwgeek כתב:

רוסיה תתחיל לחלק נשק כבד ומתקדם

אם היה לרוסים נשק מתקדם הם היו משתמשים בו בעצמם לפני שהיו מחלקים אותו.

פורסם
לפני 3 שעות, RK כתב:

בעניין אחר, מעניין כמה אמת יש בדיווחים על התפטרות רמטכ"ל בלרוס לאור סירוב המוני של חיילים להילחם באוקראינה לצד רוסיה.

לפי המקורות שלי, מדובר בפייק

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, Giant_TA כתב:

מאסטרקארד\ויזה חסמו את הגישה. כנראה שזה דו"צ ולא רק מרוסיה החוצה. אפשר לנסות עם כרטיס אשראי סיני union pay

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לפי דעתי הפחד הכי גדול של פוטין זה שאלפי אזרחים רוסים ובלארוסים יצתרפו לצבא האוקראיני. כנראה בגלל זה הוא כולכך מנסה להסתיר את מה שקורה באוקראינה מהרוסים.

• תוכן חדש...