Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס, i30 או sx4 עד 20 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אודה לעזרתכם בייעוץ לפני רכישה 

התקציב שלי הוא כ20 אלף לפני יישור קו.

אני מחפש רכב משפחתי,

ההעדפות שלי- אמין כמה שיותר(אני מבין את זה שרכב מבוגר ותמיד יש תקלות), עדיפות למאובזר וצריכת דלק לא מוגזמת. ואם אפשר שיהיה אפשר גם להאיץ(לא מרוצים, אבל לא אטראג').

איטום מבחינתם רעשים.

הדילמות לפניי

יונדאי  קמ i30 , 2010 inspire 158.000

פורד פוקוס "ספורט" האצ'בק 2012,  90,000 קמ

אני מודע לתקלת הגיר אבל אני לא מבין האם הריקול פתר את הבעיה ומה עלות החלפת גיר בכל מקרה.

קמ Sx4  glx 2010.   , 170,000 סוזוקי .

כל הרכבים סביבות ה19 אלף.

מה אתם הייתם מעדיפים עם הדרישות שכתבתי?

ומה אומרים בכללי.

תודה רבה מראש 

פורסם

הייתי מעדיף את ה-i30 או את הsx4,את הפוקוס הייתי חד משמעית מוריד,אתה לא צריך לדעתי סיכון כל כך גדול ברכב בתקציב נמוך.

לי אישית יש את ה-sx4 ויכול להגיד שהרכב זריז יחסית בתוואי עירוני,ובבין עירוני מספק לחלוטין.

צריכת הדלק משתנה כמובן אבל בתוואי שכולל 70% בין עירוני 30% עירוני השגתי 1/12.5.

הרכב בסך הכל נורא פשוט מכנית שזה טוב,אך יש כמה תוספות נחמדות באבזור כמו למשל המפתח החכם, פנסי ערפל וכו׳..

פורסם

יונדאי האופציה הכדיפה בין השתיים אבל הייתי מציע עוד אופציה:

הרכב המשפחתי הכי אמין שתוכל למצוא בתקציבך זה פיג'ו 301 1.6 אחרי 2015 עם גיר 6 הילוכים.

פורסם

מיני בטוח שלא, וכל עוד אני גר בעיר במרכז והפקקים פה נוראיים. אני גם פחות מעדיף ידני. אבל תמיד אשמח לשמוע הצעות.

תודה

פורסם

בדוק את האופציות היפניות/קוריאניות הפחות סחירות:

מיצובישי לנסר

סובארו אימרזה

קיה פורטה (רצוי עם 6 הילוכים)

קיה סיד

ניסאן טידה

גם פוקוס דור 2 (עד אמצע 2011) היא אפשרות לא רעה 

פורסם
לפני 17 שעות, DanDa כתב:

מיני בטוח שלא, וכל עוד אני גר בעיר במרכז והפקקים פה נוראיים. אני גם פחות מעדיף ידני. אבל תמיד אשמח לשמוע הצעות.

תודה

בסופרמיני המרווח יהיה מעט קטן מבמשפחתית (אבל יותר מרווחת ממיני), והאבזור/איכות החומרים לרוב יהיו כמו במשפחתיות מאותו שנתון.
כבונוס אתה תקבל רכב מעט חדש יותר/ק"מ נמוך יותר - ישפיע לטובה על האמינות.
אני יכול לחשוב על סקודה פאביה, יונדאי i20, מאזדה 2 (ברמת אבזור דינמיק), פיג'ו 208 או סיטרואן C3 (שתיהן עם מנוע 1.6 האטמוספרי, לא ה 1.2 המקולל).

אם לא, מהאופציות שהצעת היונדאי נראית האופציה הטובה יותר - אם כי רצוי לבדוק שטופלה כהלכה.

פורסם

לא יכול להעיד על שאר המכוניות,

אבל ה SX4 2009 האצ'בק של אמא שלי מחזיקה יפה. מטופלת קבוע, ללא הפתעות למעט בלאי.

יש מפתח החכם, בקרת אקלים, פנסי ערפל ומחשב דרך בסיסי.

צריכת דלק כמו כל 1600 4 הילוכים, בין 10-12 קמ''ל, אבל אכן יחסית זריזה ביחס לנתונים שלה

בתאריך 24.12.2022 בשעה 09:25, vadim6385 כתב:

...

אני כבר רואה איך מתחילים למכור פה קרוסאובר משפחתי בשם שווארמה.

• תוכן חדש...