Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי קרוסאובר 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט אם לקנות סוזוקי קרוסאובר שנת 2014 קילומטרז׳ 105,000 מה דעתכם על האוטו באופן כללי? אמין? איך הוא מבחינת ביצועים ודלק?

פורסם (נערך)

מבחינת אמינות - יש בעיה עם הגיר ברכב הנ"ל הוא לעיתים קרובות כושל עוד לפני שהרכב מגיע ל100 אלף וצריך לשפץ או להחליף מה שלא זול.
מבחינת דלק הוא בסדר לא מטחנת דלק אבל לא חסכוני, מבחינת ביצועים הוא לא טוב המנוע מיושן בשילוב של גיר רציף גורמים להרגשה איטית ומחסור בכוח.
אגב יש הרבה תלונות על הנוחות של הרכב בפורומים הטכניים אנשים ממש מתלוננים על ספיגת מהמורות מזעזעת.

סה"כ הייתי מוותר רכב יקר עם בעיות אמינות יקרות, לא חסכוני, לא חזק, לא נוח ומיושן... יש המון אופציות עדיפות בשוק.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם

קניתי לאחרונה רכב זה מודל 2016 לאחר לבטים.

לגבי ספיגת מהמורות - מסכים עם הביקורת - אכן לא טובה , לא הייתי משתמש במלים חריפות כמו שנאמר לעיל - אך כל אחד וסגנונו.

לא ברורה לי הטענה לגבי ההיגוי , אני מסתדר היטב ושדה הראייה מספיק לי בהחלט.

מבחינת מרחב פנימי , תנוחת ישיבה , תא מטען , אבזור ושדה ראייה אני מרוצה בהחלט.

צריכת דלק - עדיין לא נסעתי הרבה בגלל האומיקרון וההסתגרות בבית.

מה שמדדתי בינתיים סביב 1 ל 13 בתוואי מעורב . התקדמות לעומת מה שהיה לי קודם אך כמובן לא קרוב לרכב היברידי 

איננו נוסעים הרבה כך שלא נתתי לכך משקל גדול.

ביצועים - נכון , לא מזנק בגלל הגיר הרציף . זה רכב לאנשים סולידיים.

ההתלבטות העיקרית היתה אכן לגבי אמינות הגיר והחלטתי לקנות בגלל שהיבואן הולך לקראת מי שטיפל אצלו (נכון , מגבלה)

העניין הוא שקיה נירו למשל לא מצאתי נורמלית בפחות מ 100000 ואת הסוזוקי קניתי ב 69000 ובכל זאת פרטי יד ראשונה מעט ק"מ ומטופל בחברה בלבד.

אם ההנהלה לא היתה מתעקשת על רכב גבוה כנראה הייתי קונה היברידית (פריוס או איוניק)

פורסם

@zvigolden למה לא קנית את ה1.4 טורבו עם הגיר האוטומטי האמין? גם אמין יותר גם חזק וגם חסכוני יותר.

בסופו של דבר ב70 אלף שקל יש לא מעט אלטרנטיבוץ כמעט כל משפחת הגיפונים זמינה לך.

פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, Gavrik כתב:

@zvigolden למה לא קנית את ה1.4 טורבו עם הגיר האוטומטי האמין? גם אמין יותר גם חזק וגם חסכוני יותר.

בסופו של דבר ב70 אלף שקל יש לא מעט אלטרנטיבוץ כמעט כל משפחת הגיפונים זמינה לך.

חיפשתי את דגם ה 1.4 אך לא מצאתי בפחות מ85\ 90  או ליסינג לשעבר עם ק"מ גבוה

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
פורסם
לפני 11 שעות, lior2321 כתב:

כל הכסף שתחסוך על דלק יתגמד לעומת החשבון שתקבל על החלפת הגיר

היצרן נתן 10 שנים, נדיר שהיבואן מכבד

למה סתם לדבר. לא נדיר בכלל, היבואן מכבד כמעט תמיד, בגלל זה אין כמעט רעש סביב זה כמו שהיו בכשלים של יצרנים אחרים. 

מה שחשוב זה לקנות רכב עם היסטוריית טיפולים מלאה אצל היבואן כדי שהאחריות תכובד במידה ותהיה בעיה. בקרב רוכשי סוזוקי השמרנים זה לא בדיוק דבר נדיר למצוא רכב שטופל רק במורשה. 

פורסם

לא יודע לענות ספציפית על זה, אבל לא הייתי לוקח את הסיכון.
מה מבטיח שהוא יספוג את הפגיעה גם בעתיד? הרכבים האלו עוד מעט בני 10 בכל זאת...

פורסם

התקלה בגיר אינה משביתה, אלא מצריכה איזה נוהל, ואם מדובר בקוד מהרשימה היבון לוקח אחריות בלי בעיה. 

היתה לי הבעיה ברכב דומה עם 62,000 ק"מ, חוץ ממה שהייתי צריך להגיע למוסך פעמיים כדי לבצע את הנוהל לפני אישור היבואן לא היתה בעיה.

סביר מאוד שהרכב שפות"ש מתעניין בו כבר עבר את הריקול - כדאי שיברר זאת במסגרת בדיקת הטיפולים שהרכב עבר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

@sperial

אני חושב שאתה מדבר על משהו אחר.

הגיר הזה (Jatco jf015e) סובל משחיקה של הרצועה, הקונוסים, משאבת לחץ, והתפרקות של שיני הגיר הפלנטרי.

זה משהו שאין עליו ריקול וJatco לא פתרו הפתרון לזה זה לא "נוהל" כלשהו אלא החלפה של הגיר.

כנ"ל ברכבים אחרים שהוא מותקן בהם כמו ניסאן ג'וק, שברולט ספארק, מיקרה וכו... ברכבים קטנים וקלים יותר הבעיה פחות חמורה בגלל שיש פחות מאמצים.

אבל ברכבים כבדים יותר עם מנועים חזקים יותר (ג'וק, קרוסאובר) הגיר הזה לא מגיע ל100K.

• תוכן חדש...