Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריכה לחדש את ביטוח הרכב (חובה+מקיף. רכב 2017). היתה לי תביעה לפני קצת פחות משנה ועוד תביעה לפני כמעט שנתיים.

חלק מהחברות לא מוכנות לבטח אותי. כרגע מאלה שכן מוכנות אני מתלבטת בין שתי הצעות שקיבלתי:

1. מחיר הביטוח מקיף נשאר ללא שינוי אבל ההשתפות עצמית עלתה ל 6000₪.

2. השתתפות עצמית רגילה (1500₪) אבל הביטוח עצמו עלה בכמעט 2000₪.

אני רוצה לקוות שלא יהיו לי תביעות בשנה הקרובה (לפני התביעות הנ"ל היו לי 4 שנים ללא תביעות) אבל מבינה שלא יכולה לבנות על זה אז מתלבטת מה מבין שתי האופציות עדיפה.

אשמח לשמוע את דעתכם...

תודה!

פורסם (נערך)

את רוצה שניקח החלטה בשבילך?

אם לדוגמא אני אמליץ על האפשרות הראשונה. ולילה כהה אחד יגיח רכב וח”ח יפגע ברכבך ויעשה ויברח. את לא אשמה ובכל זאת תפרדי מ 6,000 ש”ח. ואז תגידי איזה המלצה דפוקה נתן לי רון.

אם אמליץ על האפשרות השניה. ובעוד שנה ניפגש ואת תספרי שלא הגשת אף תביעה לביטוח וסתם בזבזת 2,000 ש”ח... ושוב רון אשם.

אבל בכל זאת... אני הייתי בוחר באפשרות השניה.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם

דעתי

במידה ולא תהיה תביעה תשלמי

אופציה 1: 0 ש'ח

אופציה 2: 2000 ש'ח

2000 ש"ח לטובת אופציה 1

במידה ותהיה תביעה תשלמי

אופציה 1: 6000 ש''ח

אופציה 2: 2000 + 1500 ש'ח

2500 ש''ח לטובת אופציה 2

אני הייתי הולך על הביטוח עם השתתפות עצמית היקרה יותר, אבל הפרמיה הזולה.

במקביל שם כל חודש כמה מאות ש'ח ל'חסכון' כדי לצמצם הנזק אם תביעה אכן תקרה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

ביטוח זה תמיד הימור נגד עצמך.

אם צמד התאונות הוא עניין מקרי של מזל רע ויש לך רשיון זמן רב, לרוב ללא תאונות, אפשר להניח שדובר על מזל רע ולקוות שלא יחזור וללכת על האופציה עם ההשתתפות העצמית היקרה. אבל כדור הבדולח של הפורום בתיקון ואיש לא יכול להבטיח לך מה יקרה.

פורסם

הפרמיה הנמוכה יותר.

אהבתי את התגובה של החיסכון למקרה של תאונה. בדיוק מדגיש את הרעיון של ’ביטוח עצמי’

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...