Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש כיוון לרכב עד 60-65א

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש רכב ב60א עד חריגה של 65.

עדיפות לידני מחפש רכב שיחזיק לטווח הארוך כלומר שיהיה אמין וחסכוני.

בעקרון מחפש סופר מיני עד משפחתי אין צורך במנהלים או מיני (גיפון סתם יאכל את רוב התקציב רק בגלל התנוחת ישיבה, אלא אם כן אכן יש איזה משהו נחמד)

נוסע לבד מקסימום 3 מבוגרים.

רכבים שחשבתי עליהם פולו\פאביה ידנית אולי לאון

פורסם

מחפש יותר ביצועים או זה משהו שפחות חשוב?

פאביה ידנית מגיעה די ערומה מאבוזר, איביזה כדאי לחפש ברמת אבזור fr, אך בדור החדש היא לא קיימת בגירסה הידנית. והידנית רפרנס פחות מאובזרת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בעקרון 0 ל100 ב10-11 שניות מספיק לי, לא רוצה להביא איזה איביזה קופרה ישנה קרועה. 

בעקרון אני מחפש אמינות לטווח הארוך+צריכת דלק סבירה (שלא יהיה היברידי) נגיד 12-13 ליטר בעיר זה סבבה.

שלא יהיה פחית טונה (כמו פיקנטו).

איביזה ידנית יכול להיות רכב נחמד, מבאס ש3 דלתות בידני (לא נוגע בואג אוטומטית שלא באחריות, ואני רוצה להחזיק לתקופה ארוכה אז פחות רלוונטי)

פורסם

אם אתה לא מחפש 3 דלתות יש את האיביזה מהדןר הנוכחי אך הסלון מאוד פשוט, מצד שני מרווחת, בטיחות טובה, מושבים טובים.

הייתי מציע לבדוק גם את האיגניס, פחות חזקה אבל מושבים תומכים, יותר נוחה, אבזור לא רע, לא כולם יתחברו למראה.

דאציה סנדרו דיזל/טורבו בנזין אופציה נוחה, הדיזל גם חסכונית, הסלון פשוט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תשמע הסנדרו מבחוץ נראת חמודה מאוד, אבל מבפנים היא נראית קופי כמו הברלינגו 2003 שהייתה לי, מקסימום הוסיפו עוד מסך, קצת כואב הלב להביא אחת כזאת שנתון 19-20 שיש רכבי שנתון 14-16 שנכנסים לתקציב שנראים מבפנים ממש מעולה (כמו האיביזה FR למשל) נגיד הפולו היא פשוטה אך אלגנטית לא באה לעשות דאווינים ולא נראת כאילו היא משנות ה2000, הבאסה שאין כלל בשוק (ידניות)

פורסם
לפני 54 דקות, xdmanxd כתב:

איביזה ידנית יכול להיות רכב נחמד, מבאס ש3 דלתות בידני (לא נוגע בואג אוטומטית שלא באחריות, ואני רוצה להחזיק לתקופה ארוכה אז פחות רלוונטי)

יש מהדור הנוכחי (טרום מתיחת הפנים) עם גיר ידני ו-5 דלתות, אבל רק ברמת גימור רפרנס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש גם איביזה  1.5 נדירות.

פאביה ידנית לפחות לקראת סוף השיווק, כנראה 19' 20' התחילו להביא ברמת אבזור סבירה שכוללת מחשב דרך 4 חלונות חשמל ומערכת עם קישוריות בלוטות' (אבל ללא מערכות בטיחות אקטיביות). 

פורסם

פאביה ידנית כמה שאני זוכר בשנתונים האלו גם הגיעה עם בלימה אוטונומית, בקרת שיוט (רגילה) ועוד כמה דברים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

וואלה ראיתי את האיביזה לפני המתיחה עם המנוע ה1.0 וה5 דלתות, לא שמתי לב שהיא קיימת בגלל שהסימנתי FR, ואני לא סובל את האחורה של הדור הקודם בגלל זה שללתי את האיביזה.

אבל בזאת עם ה5 דלתות היא נראת סבבה לגמרי קצת מבאס רמת גימור נמוכה אבל זה לא קריטי לי.

זהו נסגרתי האיביזה של 2017 עם ה5 דלתות בדיוק מה אני צריך

• תוכן חדש...