Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשלושה שבועות הרכבתי 4 חיישנים חדשים בגלגלים.

אתמול קיבלתי התראה והמנורה נדלקה.

ניגשתי מיד לתחנת דלק ואכן בגלגל האחורי של הנהג היה 26PSI , מילאתי אוויר והמנורה התאפסה.

היום בבוקר שוב המנורה נדלקה , ניגשתי ישירות לגלגל הבעייתי ואז גיליתי שהאוויר בו תקין.

לאחר בדיקה קצרה גיליתי שהפעם גלגל קדמי בצד של הנהג עומד על 23PSI. (כשיום קודם לכן הוא היה מלא)

מילאתי אוויר , המנורה התאפסה וניגשתי לפנצ'רייה , שם לא מצאו כלום. (עשה בדיקה עם בקבוק סביב הג'נט / צמיג / ונטיל)

מה יכולה להיות הבעיה ? זה ממש הזוי שככה יורד אוויר סתם וכל פעם בגלגל אחר.

אגב לצורך העניין , בכל פעם שמילאתי אוויר בתחנת דלק זה היה בכל ארבעת הגלגלים.

פורסם

יתכן שזה עקב הקור - (בצורה פשטנית)  האויר נעשה יותר "סמיך", ולכן הלחץ אויר בתוך הצמיג יורד.

תמתין כמה ימים שגל הקור יעבור, ואז זה אמור לחלוף. 

פורסם

יכול להיות מכה ממדרכה הוציאה את האוויר. בפעם הבאה תבקש שיפרקו את הגלגל וישימו באמבטיה, בשיטה עם בקבוק והשפריצר קשה להגיע לצד הפנימי של הצמיג ולפעמים מפספסים.

פורסם

זה לא בגלל הקור, ירידה של 10 מעלות מביאה לירידה של בערך 2PSI.

ציינת שלפני שלושה שבועות התקנת חיישנים חדשים אז נשמע שהחיישנים צריכים להיות החשוד העיקרי.

על איזה חיישנים מדובר? 

פורסם (נערך)

רכשתי בדיוק את אלה :

https://www.amazon.com/gp/product/B08727J5NT/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

אתה רוצה להגיד לי שיש מצב שדולף מהם אוויר בזמן נסיעה ?

או יש מצב שהג'נטים לא הורכבו טוב ואז רק בזמן נסיעה יש דליפה ?

אין לי שמץ..

עריכה אחרונה על ידי kfirg
פורסם

לי היו כבר סיפורים עם ונטילים שדלפו לסירוגין. הם היו יבשים וסדוקים ורק כשהיו מכופפים בזוית מסוימת האויר היה בורח. 

פורסם

בטמפרטורות נמוכות גומי מתקשה, בהרבה מקומות בארץ הטמפרטורה בשני הלילות הקודמים בגובה פני הקרקע הייתה 0 או אפילו נמוך מזה.

יכול להיות שהגומי האוטם של החיישנים מאיכות נמוכה או שההתקנה לא איכותית וכשהטמפרטורה ירדה נוצרה דליפה.

אמנם נשמע קצת הזוי או מופרך אבל מעבורת הצ'לנג'ר התפוצצה ב86 בדיוק מהסיבה הזאת אז לך תדע 🤷‍♂️

פורסם

יש לי הרגשה שאולי באמת הגומי שאוטם את החיישנים הספציפיים הללו לא עושה את העבודה נאמנה.

עכשיו כשאני נזכר , יומיים לאחר ההתקנה של החיישנים אז הגלגל בצד של הנהג ירד ל-26 , מילאתי בחזרה ואז הבעיה לא חזרה.. (עד לפני יומיים)

השאלה אם צריך להחליף חיישן חדש או פשוט רק לאטום עם גומי חדש (יש לי כמה חיישנים כאלה ספייר).

פורסם

אוקיי אז לאחר 6 ימים הנורה נדלקה שוב.

כל זה קורה במאה אחוז רק בגלל הקור הקיצוני (6 מעלות) , עוד לפני שהתחלתי לנסוע ידעתי שהנורה תידלק וכך היה לאחר 15 שניות מרגע הנסיעה.

השאלה היא למה זה קורה כל פעם רק בצד השמאלי של הרכב ? למה כל שאר הגלגלים תקינים ?

האם יש מצב שההתקנה של החיישנים לקויה / יש דליפה כלשהי בצד השמאלי ?

בצמיג קדמי שמאלי היה 29 (סביר) 

בצמיג אחורי שמאלי היה 26. 

אני כבר משתגע מזה , לא הגיוני שכל פעם אני אצטרך למלא אוויר כשקר ועוד רק בצד אחד של הרכב.

• תוכן חדש...