Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

העץ שלא מפסיק לתת, או: מה לעשות עם המון לימונים?


SuperBamba
שימו לב! השרשור הזה בן 829 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בבית המשפחתי לשעבר היה לנו עץ שכזה, חוץ מלקטוף בשביל להשתמש בשוטף- אפשר להכין תרכיז. דורש הרבה לימונים ככה שזו דרך למצות גם כמויות, אפשר להשתמש בזה לאחר מכן לכל מיני דברים, מצרכי בישול ועד לימונדה.

 

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החמיצות בחורשט מגיעה מלימונים שחורים מיובשים, עדיף לקנות מלהכין בבית. 

  

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בנוסף להוספת כמה לימונים פרסיים, (השחורים) חובה לסחוט מיץ מ2 לימונים טריים והמהדרין שמים גם כמה פרוסות.

עריכה אחרונה על ידי Shaike.Zam

 Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 14.1.2022 בשעה 17:42, natco כתב:

לימונצ'לו מכינים מקליפות. עבות.

לא כל לימון מתאים.

אמנם יש הבדלים בטעם אך כמעט כל לימון יתאים, הלימונים החלקים עדיפים כי ניתן לקלף את הקליפה הצהובה עם הפעלת פחות לחץ וכך המרירות (שמגיעה מהחלק הלבן) קטנה.

ד"א, אפשר להכין אותו עם פחות סוכר מהמומלץ. הוא לא יהיה סמיך כשהוא יוצא מהמקפיא אבל כך אני מעדיף אותו 

  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...