Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה מוזרה בגיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיה מוזרה  יש לי פורד מונדאו טיטניום , במעבר בין הילוך ראשון לשני יש קפיצה כאילו יש השהייה בהעברה.

בבדיקת דיאגנוסטיקה הכל תקין . מה יכולה להיות הבעיה

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם

איזו שנה? זה עם הגיר הרובוטי הידוע לשמצה? אם כן, אף דיאגנוסטיקה לא תעלה על זה שהקלאצ'ים לא תקינים. פשוט צריך להחליף.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, roeibf כתב:

איזו שנה? זה עם הגיר הרובוטי הידוע לשמצה? אם כן, אף דיאגנוסטיקה לא תעלה על זה שהקלאצ'ים לא תקינים. פשוט צריך להחליף.

2012

עריכה אחרונה על ידי bigyr

פורסם

ברכותיי. גש למוסך המתמחה בפורד הקרוב לביתך ושיבדקו את הקלאצ'ים. מתי הם הוחלפו לאחרונה?

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם
לפני 29 דקות, roeibf כתב:

ברכותיי. גש למוסך המתמחה בפורד הקרוב לביתך ושיבדקו את הקלאצ'ים. מתי הם הוחלפו לאחרונה?

נבדק הגיר והמצמדים והכל תקין

פורסם

הכל שאלה של מי בדק. פתחו? הסתכלו? זה נחמד שמנסים דיאגנוסטיקה, אבל בפוקוס שלי (שלדעתי זה אותו הגיר שמושמץ) אמרו לי פעמיים שהכל תקין על שהוא פשוט עצר. 

צריך גם קרם אני מאמין.

• תוכן חדש...