Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה 89 עם חצאיות...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני קצת חדש פה אפשר להגיד קצת הרבה .. טוב אז ככה יש לי פורד פיאסטה שנת 89 1.1

עשיתי לה חצאיות לא מזמן הבאתי גם תמונות .. רציתי לדעת מה דעתכם על האוטו או לחילופין הצעות על הוספת דברים לאוטו ...

הצעות היתקבלו ביברכה .:wink:http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=E305CA08C8D24B0887FB227FF149BCF7&alid=221767

תודה מראש מושיקו...

למכירה : טמבון אחורי וקידמי +חצאיות צד (במחיר מצחיק ) מתאים לפורד פיאסטה 84-89 ולפיג'ו 205 . לרציניים בלבד

טל: 052-5604150

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=E305CA08C8D24B0887FB227FF149BCF7&alid=221767

פורסם

ברוך הבא לפורום.

תוריד את הפגושים המצחיקים, את הפלסטיקים המשונים מתחת לדלת, אולי האוטו יראה נורמלי.

תוריד את ההשחרה בחלונות שעשו הבעלים הקודמים...

אם יש לך כסף להשקיע ברכב, תקנה צמיגים חדשים/בולמים או יישור קו, בהתאם למצבו.

קרא קצת את כללי הפורום:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737

שרשורים כאלו לא מועלים בפורום הכללי, אלא באוף טופיק, ובד"כ דועכים מהר מאוד, אלא אם מדובר ברכב ייחודי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

למה אתם יורדים עליו? זה מה שהבן אוהב, הוא השקיע בזה הרבה זמן וכסף, אם אין לכם משהו חיוני פשוט תחסכו

לפי דעתי זה יפה מאוד שאנשים משקיעים ברכב שלהם ככה, עדיף מאשר לקנות רכב ולא להתייחס אליו בכלל.

פורסם

ללא ספק, האוטו הזה היה פעם פורד פיאסטה.

עכשיו הוא נראה כמו כדור אקסטזי מוגדל.

ממליץ בחום להשמע לעצתו של רזמל.

בהצלחה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
ללא ספק, האוטו הזה היה פעם פורד פיאסטה.

עכשיו הוא נראה כמו כדור אקסטזי מוגדל.

ממליץ בחום להשמע לעצתו של רזמל.

בהצלחה

רון.

דוגרי תענה לנו, אתה ראיתה פורד פיאסטה ישנה שנראית טוב יותר מזאתי?

כמה שיש לה תפוזה של "הערסים" בוא נגיד היא עדיין אחת היפות שראיתי אם לא הכי יפה שראית מבין כל הפיאסטות הישנות

עבודה טובה אחי נתתה לי השראה למקרה שאני יקנה פיאסטה בזמן הקרוב (אני חייל שבקרוב יתחיל יומיות)

Smoke TIRES not DRUGS.

פורסם

תאמת הוא בכלל לא נראה פייסטה

עדיף על פיאסטה רגילה לדעתי

שים מגנזיום חמודים לדעתי

אני לא מבין למה להשקיע כל כך הרבה בקיט ולשים טאסות

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

גם אני בדעתו של רזמל,זה גם יוריד את משקל האוטו והוא יהיה זריז יותר :-P

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אם הרכב במצב מ-ו-ש-ל-ם מבחינה מכינה אני עוד יכול להבין אותך..

אבל לא נראה לי שזה ככה.

בעיקרון זה מוסיף הרבה אבל אני הייתי משקיע בו קודם כל שמבחינה מכנית הכל יהיה פרפקט עושה לו בנייה יפה מפיבר גלאס (כזאת שתגרום לך לשכוח שזה פיאסטה ולא פיאסטה "יפה") עושה לו פחחות רצינית חלונות שחורים זה נחמד אם אתה צריך את זה בשביל בחורות (תוסיף תמונה שלך ואני יגיד לך אם זה המצב) הייתי משקיע גם טיפה במערכת נחמדה וזהו אבל מה שעשית בשלוש אותיות : ב-ע-ע

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

לבחור שפתח את השרשור...

דבר ראשון ברוך בואך לפורום מקווה שתהנה ממנו ותשכיל כמו שרבים מאיתנו השכילו.

דבר שני, כמו שאתה יודע על טעם ועל ריח אין להתווכח!

כל אחד וטעמו.

לדעת רבים מהפורום פוספות אלו לא מוסיפים כלום ולדעת אחרים זה יפה.

לדעתי באמת השקעה יפה.

לא לטעמי כי אני אישית לא היתי משקיע בזה אבל כל הכבוד על ההשקעה.

שבת שלום לכולם

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

אני חושב שאם אתה נהנה לנסוע על הרכב הזה - שיחקת אותה.

אני מעריך מאוד אנשים שמשפרים, מתקנים ומוסיפים לרכב שלהם, גם אם אחרים לא חושבים שצריך או כדאי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
שלום אני קצת חדש פה אפשר להגיד קצת הרבה .. טוב אז ככה יש לי פורד פיאסטה שנת 89 1.1

עשיתי לה חצאיות לא מזמן הבאתי גם תמונות .. רציתי לדעת מה דעתכם על האוטו או לחילופין הצעות על הוספת דברים לאוטו ...

הצעות היתקבלו ביברכה .:wink:http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=E305CA08C8D24B0887FB227FF149BCF7&alid=221767

תודה מראש מושיקו...

ברוך בואך לפורום ,האוטו שלך נראה מושקע ושמור .

חצאיות קצת לא מתאימות לדעתי ,אני הייתי קונה בודי קיט שמתאים לפיאסטה xr2 .

הייתה בפורום מכירה של קיט כזה ,אולי עדיין עוד יש

ג'נטים גם יוסיפו למראה החיצוני אם בכוונתך להשקיע עוד קצת

בסה"כ נראה סבבה.

הנה פיאסטה xr2 :

ford%20fiesta%20xr2%2002.jpg

ford%20fiesta%20xr2%2003.jpg

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
דוגרי תענה לנו, אתה ראיתה פורד פיאסטה ישנה שנראית טוב יותר מזאתי?

כמה שיש לה תפוזה של "הערסים" בוא נגיד היא עדיין אחת היפות שראיתי אם לא הכי יפה שראית מבין כל הפיאסטות הישנות

עבודה טובה אחי נתתה לי השראה למקרה שאני יקנה פיאסטה בזמן הקרוב (אני חייל שבקרוב יתחיל יומיות)

כן. ביום שבת האחרון, עשר וקצת בבוקר, אני והאישה נוסעים לצפון, וליד שדה התעופה בן גוריון נוסעת לידי זקנה בפיאסטה 83 ח-ד-ש-ה לחלוטין.

זה היה מדהים, האוטו היה שמור, בלי מכות, צבע מקורי, עם כל הקנטים ועם האור רוורס שתקוע מתחת לפגוש - זה היה מדהים.

אז כן, ראיתי פיאסטה יותר יפה. אני חסיד של המראה המקורי.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...