Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני\סופר מיני עד 25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 42 דקות, Pichie כתב:

מאוד מבאס אותי העניין שאין ברכב הזה מחשב דרך 

צריכה רגעית

צריכה ממוצעת

קמ ממוצע

טמפ חיצונית

מרחק בק"מ עד התדלוק

אילו פונקציות חסרות?

IMG-20210217-WA0010.jpeg

עריכה אחרונה על ידי EliC25
  • לא הבנתי... 1
פורסם
לפני כשעה, yulianx כתב:

208/2008 בגדול אותו רכב רק שתא מטען ל2008 יותר פרקטי.

וה208 יותר כיפית ומתנהגת- ביניהן הייתי הולך על ה208 שוב 😄

• רעיון טוב! 1

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

אני לא מרחם על מי שמתעקש להתעלם מהאזהרות לגבי מנוע 1.2 של פג׳ו/סיטרואן.

ממליץ בכל זאת להריץ כמה חיפושים לפני קבלת החלטה.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, galbh כתב:

אני לא מרחם על מי שמתעקש להתעלם מהאזהרות לגבי מנוע 1.2 של פג׳ו/סיטרואן.

ממליץ בכל זאת להריץ כמה חיפושים לפני קבלת החלטה.

בדקתי את העניין בפורום של אנגליה וגם שם מלינים בעקרון על הבעיות בטיימינג + ממיר קטליטי שהוחלף ולא היו בעיות מאז

לפני כשעה, EliC25 כתב:

צריכה רגעית

צריכה ממוצעת

קמ ממוצע

טמפ חיצונית

מרחק בק"מ עד התדלוק

אילו פונקציות חסרות?

IMG-20210217-WA0010.jpeg

ממממ ,אבחן שוב כי לפי המידע בפורום אין לדגם הזה מחשב דרך ,יכול להיות שפספסתי נתון מסויים?

עריכה אחרונה על ידי Pichie
פורסם
לפני 6 דקות, Pichie כתב:

ממממ ,אבחן שוב כי לפי המידע בפורום אין לדגם הזה מחשב דרך ,יכול להיות שפספסתי נתון מסויים?

לידני מוסיפים מחשב דרך באמצעות חיבור סורק, עבודה של 5 דקות.

פורסם (נערך)

^^^ בהצלחה.

תביעה ייצוגית בדרך..

*הסיפור של הרכב שלי נמצא בסוף השרשור שנקרא ״ספויילר הלך מנוע״

עריכה אחרונה על ידי galbh
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 דקות, galbh כתב:

^^^ בהצלחה.

תביעה ייצוגית בדרך..

אני מבין... אבל אחריי שמחליפים הבעיה כבר לא חוזרת לפי הבנתי

פורסם (נערך)

208 נמכר בעיקר למדינות צפון אפריקה שם מתים על הרכב כי כשמבקשים מהמכונאי לעשות טיימינג הוא עושה לך אוברול מלא למנוע (גם כי הוא יודע שהרינגים שם לא שווים כלום) וגם כמחווה שבאת אליו למידבר וביקשת שירות.

מנוע פשוט (סוג של תכשיט) קל מישקל לשליפה.

VIBRATION MOTOR

עריכה אחרונה על ידי dorban5
  • רעיון טוב! 1
פורסם
Just now, Pichie כתב:

אני מבין... אבל אחריי שמחליפים הבעיה כבר לא חוזרת לפי הבנתי

תקרא את השרשור. הרכב שלי התחיל לשתות שמן שנתיים ו-30 אלף ק״מ אחרי החלפת רצועה. לפני יומיים מכרתי את הנבלה במחיר שחיטה עם מנוע גמור

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 7 דקות, EliC25 כתב:

לידני מוסיפים מחשב דרך באמצעות חיבור סורק, עבודה של 5 דקות.

איך ואיפה אפשר לעשות את זה ?

פורסם
לפני 3 דקות, Pichie כתב:

איך ואיפה אפשר לעשות את זה ?

מעלי אקספרס 5$ ו7 דקות להעביר כבל מהOBD לאן שתרצה על הדש

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

אם הכסף והבריאות הנפשית שלכם חשובים לכם תתרחקו מהמנוע הזה. ואל תצפו שהיבואן יעזור לכם גם אם זרקתם אלפי שקלים על תחזוקה במוסכי היבואן. יש תביעה ייצוגית נגד היבואן והיצרן. 

אם במקרה חולפת למישהו בראש המחשבה שאולי אני מגזים, לא מופיע במנועים אטמוספריים, מקרים נקודתיים, לא קשור וכו.. ובכל זאת ללכת על רכב כזה ממליץ בחום לפחות ליצור קשר עם העו״ד שמתעסק עם התביעה הייצוגית במייל [email protected] ולשמוע ממנו את סדר גודל התופעה.

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 1 דקה, galbh כתב:

אם הכסף והבריאות הנפשית שלכם חשובים לכם תתרחקו מהמנוע הזה. ואל תצפו שהיבואן יעזור לכם גם אם זרקתם אלפי שקלים על תחזוקה במוסכי היבואן. יש תביעה ייצוגית נגד היבואן והיצרן. 

אם במקרה חולפת למישהו בראש המחשבה שאולי אני מגזים, לא מופיע במנועים אטמוספריים, מקרים נקודתיים, לא קשור וכו.. ובכל זאת ללכת על רכב כזה ממליץ בחום לפחות ליצור קשר עם העו״ד שמתעסק עם התביעה הייצוגית במייל [email protected] ולשמוע ממנו את סדר גודל התופעה.

אז כנראה שזה די רציני כל העניין הזה ,אני אשכול מחדש

לפני 2 דקות, ik3 כתב:

מעלי אקספרס 5$ ו7 דקות להעביר כבל מהOBD לאן שתרצה על הדש

לא מבין בזה בכלל 

פורסם
לפני 3 דקות, Pichie כתב:

לא מבין בזה בכלל 

בסדר, יש מועדון של בעלי פיאסטה וכל אחד מהם ישמח לעזור לך עם זה. יש גם מדריך מפורט מה לעשות.. קודם תרכוש רכב ואז תחליט מה אתה מוסיף לו ומתי :)

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 דקות, Pichie כתב:

אז כנראה שזה די רציני כל העניין הזה ,אני אשכול מחדש

לא מבין בזה בכלל 

זה באמת יכול להיות סופר פשוט ברמה הבסיסית.

הOBD נמצא לרוב מצד שמאל למטה מההגה- יש שם מכסה פלסטיק שאתה מפרק שמחבר בקליפסים.

מוזמן לחפש סרטון דוגמא ביוטיוב לדגם שלך.

משם אתה מתחבר לחיבור הזה, ומעביר את הכבל איך שאתה רוצה(לפי כמה שאתה רוצה להשקיע להסתיר אותו) ומדביק את השעון לדש עם איזה דבק דו צדדי.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...