Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

רכשנו ניסאן קשאי עם 40 אלף ק״מ שנת 2017. אחרי כמה חודשים הגיר שבק חיים.

מדובר בתיקון שעלותו משוערכת כ 10 אלף.

ראיתי את הכתבה הזאת, מישהו מכיר אם זה התקדם? האם יש ריקול?

https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3769617,00.html

מה ניתן לעשות במקרה כזה? לא הגיוני שהגיר מתקלקל אחרי 40 אלף.

תודה

עריכה אחרונה על ידי Alf3

פורסם

במקרה דומה בניסאן ג'וק עם 30000 ק"מ שטופל רק בחברה אך לרוע המזל הסתיימה האחריות , המוסך המורשה דרש בהתחלה 11000

ולאחר צעקות ואיומים ירד ל 3000.

קרסו "לא שמעו" שיש בעייה בגיר ומתעלמים . אולי התביעה תלמד אותם לקח.

אני עצמי רוצה להחליף רכב והקשקאי יכול היה להתאים אבל הצרות עם ה 1.2 טורבו והגיר מוציאות לי את החשק

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

1.2 טורבו זה מנוע שלא היה אמין במיוחד

לגבי הגיר תיגש לקרסו,היו מקרים שהחליף גיר גם אחרי האחריות בתשלום רק של השמן.

אם הרכב טופל אצל קרסו יש לך סיכוי טוב יותר.

מה התקלה בגיר?

עריכה אחרונה על ידי levy
  • אהבתי 1
פורסם

לחבר עם קשקאי 2017 בנזין החליפו גיר על חשבון החברה בטיפול 1000000, הסימפטום היה קפיצות בעומס, הוא נאלץ אבל להחליף צמיגים באותו מוסך במחיר מופקע כפיצוי על המאמץ שהמוסך השקיע בנושא .

פורסם (נערך)

תודה רבה, ברגע זה הברחתה אותי מהקשקאי החדש,

כי הבנתי שמדובר באותה תיבה CVT8 שיש באווטלנדר, רק משופרת וקראו לה CVT X,

האמת שמעתי על הרבה בעיות בחו"ל אך לא בארץ וכאן אני רואה שאכן יש בעיה עם התיבות של JATCO גם אצלינו, 

מוזר איך חברה כל כך גדולה כמו ניסאן מתעקשת לעבוד ולזרוק לרכבים שלה תיבות מהיצרן האיום ונורא הזה,

גם בארה"ב לא חסר תלונות מהתיבות האלה שלא מאריכות חיים, לעומת זאת, הרבה מומחים טוענים שהגירים הרציפים של אייסן ושל הונדה די אמינות ומאריכים חיים

,במיוחד אם משודכים למנוע היבריידי שרוב העומס הראשוני בתחילת נסיעה עובר למנוע החשמלי,

זה מדאיג, וכנראה שעדיף להמתין לגרסת הE-Power שאמורה להגיע שנה הבאה, שתאפשר הנאה ממנוע חשמלי בלי התלות בעמדת טעינה פרטית וטווח נסיעה כי יש שם מנוע בנזין בנפח 1.5 שישמש כגנרטור לטעינת הסוללה למנוע החשמלי בעל ה180 כ"ס.

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
פורסם

הם החליפו בחינם בגלל בעיה ידועה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

Jatco זה גיר חרבנא בכל הווריאציות שלו... ניסאן קשקאי, רנו פלואנס, ניסאן ג'וק, ניסאן מיקרה, סוזוקי קרוסאובר ולאחרונה גם שברולט ספארק הצטרפה לרשימה כאשר יש לא מעט תלונות על גירים שמתפגרים בטרם עת ברחבי פורומים דוברי אנגלית.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • מבאס 2
פורסם
לפני 6 שעות, yoav911gt2 כתב:

כנראה כי לניסאן יש 75 אחוז ממניות החברה הזו. 

לא מנע מהם להחליף לפת'פיינדר החדש בארה"ב חזרה לתיבה פלנטרית. 

Jatco היא חברה של ניסאן במקור

לפני 4 שעות, Alf3 כתב:

עדכון: החברה תחליף את הגיר ללא עלות.

כל הכבוד על לקיחת האחריות

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני שעה, levy כתב:

Jatco היא חברה של ניסאן במקור

ועכשיו היא חברה ציבורית שרובה בבעלות ניסן כאשר השאר בבעלות מיצובישי וסוזוקי. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

לא יודע מי אתם או למה אתם רצים למורשה להחליף\לשפץ גיר CVT (או כל גיר, בכלל).

ממה שאני שמעתי כשדיברתי עם חבר שמבין ושמטפל לי במכוניות יותר מ 10 שנים, אחרי שקניתי את המקסימה (נקנתה עם 142K ק"מ, כרגע על 160K והחלפתי שמן גיר לפני 7K ומתכוון להחליף כל 60) שאלתי אותו על הגיר הרציף ואם הוא יילך וזה, אמר לי: "נו וגם אם יילך, 3-4 אלף מקסימום אתה סוגר את הסיפור".

בכל אופן חיפשתי לגבי המקסימה (CVT-X) ונשמע שהדעות גם בארה"ב חלוקות, מצד אחד יש כאלה שאומרים "אני לא קונה יותר ניסאן עם CVT" ומצד שני יש כמה שמדברים על אמינות גבוהה ומביאים דוגמאות של רכבים שעברו 300-400K ק"מ עם אותו גיר CVT.

https://www.quora.com/Is-the-CVT-transmission-in-Nissan-Maximas-more-reliable-than-Altimas

באחת מהתגובות יש גם סיפור על מישהו שהלך הגיר ברכב של אשתו (ניסאן Rouge) והוא תיקן אותו לבד ועלה לו 800$. אתם יכולים פחות או יותר להסיק מזה מה שווה ה "כן זה לא עולה 10K ש"ח " שמספרים לכם פה במורשים...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...