Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

בשעה טובה ומוצלחת קניתי לפני שבוע סוזוקי sx4 2009 glx.

לרכב יש אפשרות פתיחת דלת ללא לחיצה על השלט, בהתחלה הפתיחה והנעילה עבדו לי מבלי ללחוץ על השלט(יש לחצן על הדלת).

שלשום הנעילה הפסיקה לעבוד וגם לחיצה על השלט עצמו לא משפיעה על הפתיחה והסגירה של הרכב.

לכן נאלצתי לפתוח את הרכב עם המפתח הפיזי.

יש לי שני שלטים מקוריים, בשניהם אותה הבעיה.

באחד השלטים בדקתי ונדלקת נורה בשלט עתמו כאשר אני לוחץ עליו, אבל כאמור אין תגובה מצד הרכב(במפתח השני לא שמתי לב האם הנורה נדלקת).

בהתנעה הרכב גם התחיל לעשות בעיות(היום בבטקר התניעה רק בפעם השניה)

הרכב הגיע עם מצבר שכתוב עליו 2020

1. יש למישהו רעיון בקשר למפתחות?

2. יש סיכוי שצריך להחליף כבר מצבר?

תודה, טל.

פורסם
לפני 35 דקות, trademark כתב:

תתחיל מלהחליף סוללות בשלט.

למרות שאני רואה אור אדום בשלט?

מה בקשר למצבר? יש לך כיוון?

פורסם (נערך)

כשהרכב מונע השלט דלתות עובד?

תבדוק עם רב מודד את המתח של המצבר כשהרכב מונע וכשהרכב כבויי.

תבדוק את הסוללת של השלט (הם בדרך כלל לא נגמרות).

עריכה אחרונה על ידי dorban5
פורסם

הסוללות של השלט נגמרות - אני מחליף כל שנה - שנתיים. לא תמיד האור האדום הוא אינדיקטור מספק.

כשהרכב מונע שלט הדלתות לא.יפעל. זה חלק מהאלגוריתם שלו.

פות"ש - האם בהתנעה אתה צריך לקרב את השלט לכפתור או להשתמש,במפתח הפיזי?

אאל"ט ב-SX4 השלט נזקק לסוללות 2032 נפוצות, ממליץ לך לרכוש 5-10 יחידות מאיביי (להקפיד על חנות אירופית, מותג מוכר ותאריך תפוגה רחוק) - הן שימושיות לעוד מכשירים, כדאי שיהיו בבית.

לגבי המצבר - הבוקר היה קריר, יתכן שהמצבר שלך נחלש והדבר התבטא בגלל הקור. בדוק את תאריך הייצור המוטבע עליו, ולך לבדוק אותו אצל חשמלאי רכב .

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 54 דקות, dorban5 כתב:

כשהרכב מונע השלט דלתות עובד?

תבדוק עם רב מודד את המתח של המצבר כשהרכב מונע וכשהרכב כבויי.

כשהרכב מונע לא עובד(לפי @sperial) זאת ההתנהגות הרצויה.

אין עלי רב מודד כרגע בשביל למדוד את המצבר.

בקשר לסוללות אתמול בדקתי 3.5v

לפני 11 דקות, sperial כתב:

הסוללות של השלט נגמרות - אני מחליף כל שנה - שנתיים. לא תמיד האור האדום הוא אינדיקטור מספק.

כשהרכב מונע שלט הדלתות לא.יפעל. זה חלק מהאלגוריתם שלו.

פות"ש - האם בהתנעה אתה צריך לקרב את השלט לכפתור או להשתמש,במפתח הפיזי?

אאל"ט ב-SX4 השלט נזקק לסוללות 2032 נפוצות, ממליץ לך לרכוש 5-10 יחידות מאיביי (להקפיד על חנות אירופית, מותג מוכר ותאריך תפוגה רחוק) - הן שימושיות לעוד מכשירים, כדאי שיהיו בבית.

לגבי המצבר - הבוקר היה קריר, יתכן שהמצבר שלך נחלש והדבר התבטא בגלל הקור. בדוק את תאריך הייצור המוטבע עליו, ולך לבדוק אותו אצל חשמלאי רכב .

בהתנעה לא צריך לקרב את השלט וגם לא צריך להתניע עם המפתח הפיזי, אני פשוט מסובב את הסוויצ'.

הסתכלתי בהיסטוריית טיפולים שהרכב עבר והוחף מצבר לפני קצת יותר משנה(על המצבר מוטבע 2020, מניח שהכוונה שנה 20 שבוע 20).

לפי אתר אוטוריטי מומלץ להחליף מצתים ב105 אלף ק"מ, הסתכלתי בהיסטוריית טיפולים ואני רואה שלא הוחלפו מצתים, יכול להיות שזאת הסיבה?

מצ"ב היסטוריית טיפולים, אני בכל מקרה צריך לעשות עכשיו טיפול.

הייתי שמח להמלצה והאם יש צורך ביישור קו כל שהוא ואם כן מה בדיוק לבקש מהמוסך.

תודה.

אלסטר אהובה-היסטוריית טיפולים.pdf

פורסם

יכול להיות פיוז של המנגנון פתיחה נשרף או איזה ריליי.

תברר אצל מנעולן רכב או חשמלאי כמה הוא רוצה על בדיקה של מנגנון פתיחת דלתות.

פורסם
לפני שעתיים, dorban5 כתב:

שלט שהוא רק שלט רחוק, אכן נכון, סוללה יכולה להחזיק גם 10 שנים ויותר. זה מכיוון שהשידור הוא רגעי, רק בעת לחיצה על הכפתור, כפה פעמים ביום. 

אבל בשלטי Keyless יש שידור בעוצמה נמוכה כל הזמן ושם הסוללות נגמרות די מהר. 

פורסם

בויטארה שלט keyless שהסוללה ניגמרת הרכב לא תמיד מניע,למרות שהשלט פותח וסוגר את הדלתות ואין שום חיווי על הסוללה ולכן אני מחליף סוללה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הי,

עדכון:

בדקתי את המצבר ואת והסוללה של השלט, בשניהם המתח תקין.

ב90% מהמקרים הרכב מניע בלי בעיות.

מדי פעם אני רואה את המנורה שמסמלת שהרכב לא מזהה את המפתח וכשאני מקרב למרכז הרכב זה מפסיק.

כשאני לוחץ על הכפתור בידית של הרכב אני רואה הנורה בשלט נדלקת אבל אין תגובה.

ראיתי מדריך להחלפה של האנטנה אבל אני לא מוצא אפשרות להזמין את החלק במחיר נורמלי(עד 100 שקלים), במדריך הוא נותן קישור לאתר שממנו אפשר למצוא את הקוד של החלק.

אני חושב שהחלק שאני צריך זה כבל(28551-79J10) וסוויץ'(33970-65J00).

מישהו יכול לכוון אותי בבקשה?

פורסם

לפני שאתה מתחיל להחליף אנטנות תחליף את הסוללות בשלטים. אפילו שמדדת 3 וולט בסוללה. 

פורסם
לפני 8 שעות, Buki כתב:

לפני שאתה מתחיל להחליף אנטנות תחליף את הסוללות בשלטים. אפילו שמדדת 3 וולט בסוללה. 

שכחתי לציין אבל החלפתי כבר וזה לא עזר

• תוכן חדש...