Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת רכב מהעבודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, timur2008 כתב:

בחור אחד שנוסע על טויוטה ספייס שנתיים ועשה 150k

אני רוצה להגיד כמה מילים. 

לא נסעתם על אוטו כל כך נוח ורך. 

שום איוניק לא מתקרבת לנוחות של הספייס. 

תא מטען ענק. 

יחסית חסכוני. 

מולטימדיה שמותקנת בארץ לא הכי טובה ולפעמים דורשת טיפול. 

גיר רציף זה הדבר הכי טוב שיכול להיות בפקקים. 

זה לא האוטו הכי חזק, אבל הכי רחוק מלהיות חלש. 

מערכת שמע מעולה. 

הקורולה רכה ועם כיול מתלים מוצלח משל האיוניק.

אבל היא גם נמוכה ולא כולם אוהבים לשבת ברצפה, בנוסף לזה שכסא הנהג לא נוח להרבה אנשים ושהמרווח בספסל האחורי מצומצם.

אבל עזוב את זה - מערכת שמע מעולה?

לא יודע מה המדד שלך, אבל המערכת בקורולה מתחת לכל ביקורת. 

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 5 שעות, דור-- כתב:

הקורולה רכה ועם כיול מתלים מוצלח משל האיוניק.

אבל היא גם נמוכה ולא כולם אוהבים לשבת ברצפה, בנוסף לזה שכסא הנהג לא נוח להרבה אנשים ושהמרווח בספסל האחורי מצומצם.

אבל עזוב את זה - מערכת שמע מעולה?

לא יודע מה המדד שלך, אבל המערכת בקורולה מתחת לכל ביקורת. 

אולי אתה לא יודע לכוון או אולי משווה למערכות באמת יקרות מאוד. אבל המערכת ב קורולה כבסיס מעולה. 

אם אתה אומר מתחת לכל ביקורת, או שאין לך קורולה, או שיש לך בעיה במערכת. או שאתה משווה עם מערכות סאונד מקצועיות. או שאתה רושם משהו לא בדוק. 

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם (נערך)

אני לא אודיופיל, והרפרנס שלי הם אמנם מערכות שמע טובות אבל לא דברים נדירים. נסעתי נסיעת מבחן על קורולה סדאן ועל ספייס, 20 דקות על כל אחת. ניסיתי לשחק עם האקולייזר כדי להגיע לאיכות סבירה ולא הצלחתי. לא שבנירו המצב מעולה, גם שם המערכת לא מבריקה אבל טובה בקצת מהקורולה.

נ.ב אני זוכר שיש דגמים עם מערכת בהתקנה מקומית ויש עם מערכת מקורית. לא זוכר איזו מערכת הייתה ברכב ההדגמה.

אגב המערכת לא הייתה דיל ברייקר (וגם לא יחידת ההנעה), הקורולה נפסלה בעיקר בשל כסא נהג שלא היה נוח עבורי ומרווח בספסל האחורי.

עריכה אחרונה על ידי דור--

• תוכן חדש...