Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סגרו לנו את לונדון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתוכנן לסוע ללונדון מחרתיים, לצערי לחזור לבידוד מלא + מלונית לא בא בחשבון ולכן אנחנו מבטלים

מחפש לשנות יעד - חשבתי על ברלין, מישהו יודע איך שם והאם יש מגבלות כלשהן ?

לפי מה שקראתי יש הגבלות של בעיקר הלא מחוסנים..

פורסם (נערך)

לא רק ישראל הכניסה את אנגליה לרשימה האדומה.

חוץ מזה, אם מישהו יסתכל היכן ביצעת את בדיקת הקורונה לפני החזרה ויזהה שבוצעה בלונדון זה יהיה מלונית פלוס 5000 ש"ח קנס. 

אז יתכן מאד שאף אחד לא יעלה על התרגיל, אבל הייתי מוותר על התענוג מתוך דאגה לבריאות שלי.

דרך אגב, לפני מספר שבועות בחנתי את האפשרות לצאת לחו"ל בפעם הראשונה מזה שנתיים, כשראיתי את עקומות התחלואה הבנתי שהכיוון לא טוב ושעדיף לוותר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דרך אגב, היעד האחד שבו ראיתי תחלואה נמוכה הוא איחוד האמירויות. הבעיה שם אחרת - הרבה אנשים חוזרים ממדינות אדומות בקונקשן דרך דובאי או אבו דאבי ואם מוצאים חולה במטוס מכניסים את כל הנוסעים מאותה טיסה לבידוד, אז הייתי מחפש טיסות שבה סיכטי נמוך למצוא נוסעי קונקשן.

• רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מערב אירופה לא מומלצת בחודשים הקרובים, כל יום מהדקים את הברגים במדינה זו או אחרת - במיוחד אזור גרמניה, אוסטריה ובנלוקס רגישים כרגע. 

באיטליה, צרפת וספרד המצב נוח יחסית, למרות שצריך להקפיד על חוקי המסיכות לפי מחוז ולהראות תעודת חיסון עם ברקוד לפני כל כניסה למסעדה. 

מזרח אירופה עדיין מצליחה לשמור על שפיות ולכן כנראה ששם הייתי משקיע את כספי אילו הייתי במצבך. בולגריה, אסטוניה והמדינות הבלטיות - אם הקור והשלג לא מפריעים לך, זה עשוי להיות הכיוון האופטימלי.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

אני לא מתכנן נסיעה לגדרה בשביל לא להתבאס. בשביל מה אני צריך את כל הווג'ראס הזה, בשביל להיות "בחופש". זה אמור להיות חופש, ברילקס, באיזי, ברגוע. עדיף לפרוש שמיכה בפארק עם בירה מאשר לתכנן נסיעות על בסיס מקלות באף ומעקב אחרי החלטות של פרלמנטים מקומיים וזרים, אם תוכל לטוס או בכלל לחזור...

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בימים טרופים אלה לא הייתי מתכנן שום נסיעה לחו"ל לטווח של יותר מ-1-2 שבועות. השינויים בהגבלות כל כך תכופים שתכנון בטווח יותר ארוך הופך להימור מוחלט. הבעיה שלי, למשל, היא שאני צריך להודיע בעבודה כמה שבועות מראש, ואז לתכנן בתוך המשבצת הזו ברגע האחרון, עניין קצת בעייתי.

כנראה שכאב הראש של הבדיקות זה בקטנה (דיסקליימר - לא התנסיתי אישית, רק קראתי). כאב הראש הקשה הוא אם אתה יוצא חיובי בבדיקה ונכנס לבידוד בחו"ל.

ודרך אגב, אפשר לנפוש יופי גם בארץ. לפני כמה שנים הצלחתי לגרום לכמה אנשים להרים גבה כשסיפרתי על הנופש שעשיתי ברחובות (ועל הדרך גיליתי את הפנינה שנקראת רמלה), והיום אני מסיים נופש של 5 ימים בירושלים, שהעושר שלה מתחרה בלי בושה, נניח, בזה של רומא.

פורסם
לפני שעה, falou כתב:

אני לא מתכנן נסיעה לגדרה בשביל לא להתבאס. בשביל מה אני צריך את כל הווג'ראס הזה, בשביל להיות "בחופש". זה אמור להיות חופש, ברילקס, באיזי, ברגוע. עדיף לפרוש שמיכה בפארק עם בירה מאשר לתכנן נסיעות על בסיס מקלות באף ומעקב אחרי החלטות של פרלמנטים מקומיים וזרים, אם תוכל לטוס או בכלל לחזור...

אני לא נוסע כדי להיות "בחופש" - בחו"ל הדבר האחרון בערך שאני אעשה זה "חופש".

אני נוסע לטייל ולהנות.

הארץ לא עושה לי את זה, מבחינתי אני כבר שנתיים לא הייתי במשהו שמנקה לי את הראש, מעבר לקורונה גם ילדים קטנים שמגבילים אותי במתי אני יכול לסוע (כי אי אפשר לקחת אותם וצריך למצוא להם סידור בארץ) ובנוסף ימי חופש שצריך לנצל עד סוף שנה - בוטל לונדון ונסגר ברלין, בדקתי הנחיות, נראה בסדר.

לגבי כמה קדימה מתכננים - טס מחר.

פורסם (נערך)
לפני 43 דקות, sperial כתב:

ודרך אגב, אפשר לנפוש יופי גם בארץ. לפני כמה שנים הצלחתי לגרום לכמה אנשים להרים גבה כשסיפרתי על הנופש שעשיתי ברחובות (ועל הדרך גיליתי את הפנינה שנקראת רמלה), והיום אני מסיים נופש של 5 ימים בירושלים, שהעושר שלה מתחרה בלי בושה, נניח, בזה של רומא.

חכה שתגלה את ירוחם, לוד ואור עקיבא. יעיף לך את הסכך.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • מצחיק 11

פורסם

ברלין במצב מצויין לפי מה שראיתי,בודקים בצורה די מחמירה תעודות חיסון כמעט בכל מקום ובחלק מהמקומות גם דורשים מסכות,בעיקר בתחבצ,קניונים ואפילו בשווקים של חג המולד(למרות שהם באוויר הפתוח)
אנחנו קבענו לפבואר אחרי תקופת המבחנים,סטודנטים אופטימיים :rolleyes:

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם כל להיות צעיר וטיפש:roll:

פורסם

חזרתי הבוקר מצרפת (יומיים בפריז - טיסה לניס שם 3 ימים - טיסה לפריז ועוד סופשבוע ארוך

היה מעולה מבקשים בדיקות קורונה בכל מקום אבל כמעט הכל היה פתוח.

פורסם

נמצא כרגע ברומא.

שנתיים בפנים היו לנו יותר מידי ורציתי לתפוס את חג המולד.

ממש שווה ולא עמוס פה בתיירים.

בכניסה לכל מקום מבקשים לראות תעודת חיסון, וזה לא רק שמסתכלים עליה, סורקים לראות שהיא בתוקף. כן זה מצריך כמה אקסטרות של בדיקות וטפסים אבל לא משהו ששוה לוותר על נסיעה בגללו.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
לפני 6 שעות, phpclub כתב:

אני לא נוסע כדי להיות "בחופש" - בחו"ל הדבר האחרון בערך שאני אעשה זה "חופש".

אני נוסע לטייל ולהנות.

כי כולם נוסעים לחופש כדי... להשאר בבית ולסבול?

בחיי שלא הבנתי.

לפני 6 שעות, phpclub כתב:

ארץ לא עושה לי את זה, מבחינתי אני כבר שנתיים לא הייתי במשהו שמנקה לי את הראש, מעבר לקורונה גם ילדים קטנים שמגבילים אותי במתי אני יכול לסוע (כי אי אפשר לקחת אותם וצריך למצוא להם סידור בארץ) ובנוסף ימי חופש שצריך לנצל עד סוף שנה - בוטל לונדון ונסגר ברלין, בדקתי הנחיות, נראה בסדר.

לגבי כמה קדימה מתכננים - טס מחר.

תגיד לי, בתור גבר נשוי, לא למדת להנות עם מה שיש?!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...