Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גגון למראה מפני הגשם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 13.12.2021 בשעה 07:12, pasat04 כתב:

וישר (מגב) למראה 🤷‍♂️

איך זה עובד אגב? למה זה מחובר, מה מפעיל אותו? 

פורסם

עובד על אבקת חשמל, תבדוק באפסנאות הקרובה לביתך.

OM654 - 140 kW(190PS: 188hp) b47 - 140 kW (190 PS; 188 hp)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 13.12.2021 בשעה 08:19, adir10 כתב:

לדוגמה-

https://a.aliexpress.com/_ujeKeA

לגבי גדלים לרכב מסחרי, בקישור ששלחתי יש גדלים שונים אבל לא לרכב מסחרי.

אני מאמין שיש ורק צריך לחפש.

שמתי, אכן רואים שיפור. הבעיה שאצלי לא רואים כלום דרך החלון כשיורד גשם. בהזדמנות אקנה RAINX ונראה.

פורסם
בתאריך 2.1.2022 בשעה 23:14, nev כתב:

שמתי, אכן רואים שיפור. הבעיה שאצלי לא רואים כלום דרך החלון כשיורד גשם. בהזדמנות אקנה RAINX ונראה.

אני לא הצלחתי כל כך עם המדבקות האלה. אם לא יודעים איך להדביק אותן חלק בלי בועות, זה רק יכול לסנוור. ויכול להיות שגם אם מדביקים חלק, עדיין יש איזה משהו במרקם הזה שגורם לסנוור, לא סגור על זה. 

לגבי הריינקס, זו הצלה חד משמעית! אני עובד על רכב ציבורי גדול ושבוע שעבר או לפני שבועיים, כשהייתה את הסופה וגשמים סופר חזקים, הריינקס באמת הציל אותי. לנהוג ברכב כזה זה לא כמו בפרייבט, בגלל זה חשוב לי מאד מאד הראות, בטח כשאני עובד רוב הזמן באיזור ת"א. 

אני יכול להגיד שבאור יום, אחרי שעברתי עם ריינקס על השמשות (גם על המראות צד אגב), אני כמעט לא צריך להשתמש במגבים. בערב כשמחשיך, בגלל שכל הראות מתחרבשת ויש את התפאורה הזו של האורות ברחוב וכל המסביב, זה כבר אחרת ואני כן הרגשתי צורך במגבים, אבל לא בטירוף. 

אין ספק שזה עושה הבדל משמעותי מאד. מה שכן, זה ממש לא מחזיק שלושה שבועות כמו שמישהו פה רשם. לדעתי כדאי ליישם כל שלושה ימים כל עוד יש גשמים חזקים. לא ביג דיל בכל מקרה. 

שים לב לקנות את הריינקס שהוא נגד מים ולא את הריינקס שעושה 2 פעולות כביכול באותו בקבוק (ניקוי והרחקת מים). להערכתי ונסיוני,  הבקבוק שעושה שתי פעולות, ממש לא אפקטיבי כמו הבקבוק שעושה פעולה אחת של הרחקת מים. 

פורסם
לפני 7 שעות, nev כתב:

עם השמשות אין לי בעיה, המגבים מספיקים מצויין. דרך חלונות הצד אני לא רואה כלום.

יעזור לך גם עם חלונות הצד, גם אני לא רואה כלום ברכב שעובד בו אם לא הייתי משתמש בתרסיס.

• תוכן חדש...