Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נושא שכבר נדון פה בעבר אבל לפני יותר מ-4 שנים אז החלטתי שראוי לפתוח שרשור חדש :)

צריך להחליף 4 צמיגים לקיה פיקנטו 2016 ואני מחפש את הצמיג הכי טוב שיש (ללא הגבלת תקציב).

שיקולים לפי סדר חשיבות:

1. אחיזת כביש ובטיחות - הכי חשוב שיש, מוכן להקריב את שאר הפרמטרים בשביל זה

2. צריכת דלק (הפיקנטו שותה...) - כמובן שלא במחיר של אחיזה טובה (יודע שהם לרוב לא הולכים יחד)

3. רעש מופחת - פיצ'ר נחמד, לא קריטי (בפיקנטו לעד יהיה רועש כמו מטוס) אבל מוכן להוסיף עבורו כמה שקלים אם שאר הפרמטרים זהים.

הנה הדגמים שקוששתי עד כה:

Hankook K425 - להבנתי הצמיג המקורי של הרכב? צמיג סביר, יש פה עדויות שנשחק מהר.

Falken ZE914 - צמיגים די מומלצים פה בפורום, אבל להבנתי נחשבת בחירה "משתלמת" ולא בהכרח עם האחיזה הטובה ביותר בכביש

Pirelli P1

Michelin Energy (קראתי שמתייבשים מהר?)

Continental EcoContact 3/6 (יש הבדל ביניהם?)

Goodyear DuraGrip

איזה אחד מהצמיגים נחשב הכי טוב בהתחשב בפרמטרים שציינתי? יש אחד אחר ששווה לשקול?

(אם למישהו יש המלצה למקום עם שירות טוב ומחירים נוחים להחליף בו זה יהיה מצויין, קראתי בחוקים שאסור חוו"ד בקטגוריה הזאת אז אפשר בפרטי)

המון תודות!!

עריכה אחרונה על ידי PicantoTheGasGuzzler
פורסם

Ze914 דגם מאוד נחות. אולי התכוונת ל ze310 שאכן מומלץ מאוד בפורום?

Ecocontact 6 כנ״ל. יש פוסט בפורום על בחור שהחליף אליהם ואחרי כמה שבועות החליף לסט אחר כי היו מאוד גרועים. 

לגבי Goodyear יצא לי לראות רק eagle sport או efficientgrip. האיגל לא מומלצים בפורום, השני כן. רק לוודא שלא תוצרת טורקית. לדעתי גם ציינו פה בפורום שיש חוסר במלאי שלהם בארץ. 

לא יצא לי לחקור את השאר אז נחכה לעוד תגובות.  

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם
לפני שעה, iEminem כתב:

Ze914 דגם מאוד נחות. אולי התכוונת ל ze310 שאכן מומלץ מאוד בפורום?

Ecocontact 6 כנ״ל. יש פוסט בפורום על בחור שהחליף אליהם ואחרי כמה שבועות החליף לסט אחר כי היו מאוד גרועים. 

לגבי Goodyear יצא לי לראות רק eagle sport או efficientgrip. האיגל לא מומלצים בפורום, השני כן. רק לוודא שלא תוצרת טורקית. לדעתי גם ציינו פה בפורום שיש חוסר במלאי שלהם בארץ. 

לא יצא לי לחקור את השאר אז נחכה לעוד תגובות.  

כל הצמיגים האלה נראים מעולים אבל הבעיה היא שהם לא זמינים לפיקנטו... נראה לי שצמיג נחשב טוב בהתחשב בדרישות של הרכב ובאופציות האחרות. צמיג שנחשב מושלם על הפיקנטו ייחשב המיץ של הזבל על למבורגיני 

שכחתי לציין בפוסט המקורי את המידות, סטנדרטי של פיקנטו, 165/60R14

פורסם

עכשיו גיגלתי וראיתי שבאמת יש דגם של גודיר שנקרא duragrip. מתנצל, פעם ראשונה שאני שומע עליו. 

יש במידה שלך את kleber hp4 שיש לי אותם בסרן האחורי, גורפות אחלה תגובות בפורום אבל חלק מתלוננים על רעש טיפה יותר גבוהה לעומת אחרים (אצלי בקושי שמים לב להבדל לעומת הקודמים).

Ford Fiesta 2014 Manual

• תוכן חדש...