Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח בלקר, לתמימים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפרסמים לאחרונה הרבה על דו"ח בלקר, שאמור לתת את כל המידע על הרכב שרוצים לקנות, עברתי על מה שהם מציעים ומשום מה נשמע, שאת כל מה שהם מציעים במחיר של 149 ש"ח, כל אחד יכול לבדוק באופן עצמאי, דרך האינטרט רק במחיר הרבה יותר זול, וכאן מגיעה השאלה שלי, ייש להם איזה ערך מוסף או שזה רק ניסיון נוסף לרכב על הגב של אנשים שלא טורחים להכנס לקארספורום.

לזכותם יאמר שהם מציעים קופון הנחה של 149 ש"ח למכוני בדיקת רכב.

פורסם

לא חושב שזה נסיון לרכוב על הגב, סך הכול מספקים לך את הכול במקום אחד.

מה שכן, לגבי סעיף טיפולים, לא ברור האם זה רק מי שמטפל במורשה יבואן, וגם היסטורית טיפולים אמורים לתת רק לבעל הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הם מציגים נתונים שאפשר לקבל באמצעות דוח סליקה, רישיון הרכב, רשם המשכונות ומשטרת ישראל.

האם כל אחד יכול להגיע לרישיון הרכב באמצעות תעודת זהות ותאריך בעלות בלבד? לא יודע.

כי אם אני מבין נכון זה מה שהם מבקשים בשביל להנפיק את הדוח.

בכל מקרה, ברישיון הפיזי זה מופיע.

רק דבר אחד לא ברור לי מאיפה הם משיגים והוא בעלויות קודמות. אבל הם כותבים 'נמצאו אינדיקציות', אז כנראה שלא מדובר בחיבור למקור שממנו מגיע המידע להיסטוריית בעלויות באזור אישי הממשלתי. מה כן אני לא יודע.

מסקנה: כנראה שאתה צודק וזה לא מיועד לחברי קארס פורום, בטח למי שקרא את מה שכתבתי כאן.

@yulianx זה 'מידע על טיפולים נפוצים לרכב'. לא על הרכב הספציפי.

פורסם

ראיתי את הדו"ח, בדקתי קצת מה הוא עושה, דיברתי עם מי שהם קהל היעד של הדו"ח הזה - לא בהכרח גולשי קארספורום - והבנתי שגם אם בהחלט ניתן להגיע לרוב המוחלט של הנתונים האלו עצמאית ובעלות נמוכה יותר,

עבור הרוב המוחלט של האנשים מדובר במוצר מאוד מונגש, נוח, ברור ובמחיר שאני חייב לציין לא מופרך לחלוטין כאשר באים לעשות עסקה של 10,000, 30,000, 70,000 או 140,000 אלף שקלים.

• רעיון טוב! 1

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
  • רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

לפני כשבועיים רכשתי רכב ואת הבדיקה ביצעתי בקומפיוטסט. כחלק מהבדיקה וכלול בתשלום, קיבלתי מהם גם את כל הדו"חות הנ"ל (לאחר חתימה של המוכר ושלי)

עריכה אחרונה על ידי במבליק
  • רעיון טוב! 2
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 8.12.2021 בשעה 22:25, DareDevil כתב:

ראיתי שיש להם בדוח גם יד של הרכב ובעלות מקורית. אתה יודע איפה אפשר להשיג את המידע הזה?

פורסם

לא מכיר אתר שאפשר לבדוק אולי דרך הבדיקה של עבר ביטוחי ניתן לראות את הבעלות הראשונה.

אתר אחר מומלץ 

https://meshumeshet.com/

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 10 דקות, DareDevil כתב:

לא מכיר אתר שאפשר לבדוק אולי דרך הבדיקה של עבר ביטוחי ניתן לראות את הבעלות הראשונה.

אתר אחר מומלץ 

https://meshumeshet.com/

אין את זה בדוח מסלקה של חברות הביטוח...

גם אין בשום מידע שמשרד התחבורה מפרסם. יש את המידע רק ברשיון רכב המלא שאפשר להוציא באזור האישי הממשלתי, אבל זה נגיש רק לבעל הרכב

פורסם
לפני 4 דקות, haichoen כתב:

גם אין בשום מידע שמשרד התחבורה מפרסם. יש את המידע רק ברשיון רכב המלא שאפשר להוציא באזור האישי הממשלתי, אבל זה נגיש רק לבעל הרכב

מצטער אין לי איך לעזור לך

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

שים לב לתנאי השימוש ולאותיות הקטנות.

אני מבין מזה,  שכשאתה מזמין את הדוח אתה יכול להוסיף ת.ז בעל הרכב (חובה כדי לקבל דוח סליקה)

בנוסף, אתה יכול לצרף צילום של רישיון הרכב כנראה משם.

image.thumb.png.14d0781b22aa3dd0050022d7f64f2f5c.png

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, stum כתב:

שים לב לתנאי השימוש ולאותיות הקטנות.

אני מבין מזה,  שכשאתה מזמין את הדוח אתה יכול להוסיף ת.ז בעל הרכב (חובה כדי לקבל דוח סליקה)

בנוסף, אתה יכול לצרף צילום של רישיון הרכב כנראה משם.

image.thumb.png.14d0781b22aa3dd0050022d7f64f2f5c.png

בדוח שהזמנתי לא צורף רשיון רכב, רק מספר רכב, תז בעלים ותאריך בעלות על הרכב...

פורסם
לפני 11 שעות, haichoen כתב:

אין את זה בדוח מסלקה של חברות הביטוח...

איפה יש דבר כזה? איזה אתר?

פורסם
  • רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...