Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה CX-5

צבידגן
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

CX5 היברידי או לא כבר לא יגיע, מאזדה מחליפה את הדגם בדגם חדש.

בארה"ב מאזדה חשפה את ה-CX50 ובקרוב היא גם תחשוף את ה-CX60 שמיועד לשוק האירופאי ועוד דגם אחד או שניים.

בדיוק קראתי שמאזדה, טויוטה ועוד יצרניות יפניות מכובדות מעוניינות להמשיך לפתח ולייעל את מנוע הבנזין כי הן לא מאמינות שהנעת רכבים בחשמל היא הדרך היחידה להניע רכבים בעתיד.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

CX5 מבוסס על פלטפורמה ישנה שלא תומכת בסוגי הנעה חדישים, כנראה גם לא יהיה לו מחליף. ה 50 מיועד לשוק האמרקאי בלבד - ויכול להגיע אלינו כמו הרבה דגמים בעלי תקינה אמריקאית.

לפני שבוע נתפס ה CX60 ללא הסוואה במהלך צילומים ביפן. הדגם הזה אמור להציע מנוע 6 צל' טורי, וגם דגם פלאג-אין.

maz-cx60-lei-1200.jpg

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

בארץ אפילו לא הביאו (אני חושב,אולי יש בייבוא מקביל,פחות מעודכן בצד המסחרי של רכבים חדשים) את Skyactiv X  מהפכני המשלב את שני העולמות של מנוע בנזין ודיזל,אז לך תדע מתי יביאו את הגרסה ההיברידי של זה
SKYACTIV-X M HYBRID,אבל כמו שכתבו,לא קיים ל-CX-5,כרגע מתוכנן רק ל-CX 3/30

https://www.springwoodmazda.com.au/skyactiv-x-register

פורסם

למיטב ידיעתי SkyActive-X M Hybrid הוא לא ממש היברידי.

הוא היברידי לייט כמו הרבה דגמים שיש היום עם סוללה 48V או משהו בסגנון

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ברור,בגלל זה האות M
MILD HYBRID.
גם אני הייתי קורא לרכבים כאלו 48V,אבל התעשיה/יצרנים ומשווקים החליטה אחרת,לכן גם הרבה אנשים שלא מבינים את ההבדלים,וחושבים שזה חסכוני כמו היברידי מלא.
לכן צירפתי קישור שמסביר את זה,אז אני אדביק פה את הסרטון שמןפיע בקישורית.

פורסם

לא הייתי מתייחס לזה כאל היברידי, ומי שהיה שואל הייתי אומר שזה לא היברידי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...