Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על פיגו 208

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרצועה אכן יכלה להתפורר במנועי ה 1.2 טורבו ו1.2 אטמוספרי, יצא ריקול (רצועה שונה) לרכבים עד שנת 2017 אך רק למנועי טורבו.

הגיר עצמו אמין, אבל מתלוננים על גומי מסביב לחלון האחורי שנקרע.

הרכב עצמו נוח וזריז, כדאו לחפש ברמת אבזור אקטיב.

צריך לבדוק האם הוחלפה הרצועה, והאם הוחלפה בגלל תקלה או ריקול.

החלפת רצועה כול 100 אלף או 6 שנים.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני כשעה, טורבולד כתב:

לחוות דעת על פיגו 208 אוטומט

קיים ב 3 גירסאות.

1.2 82 כ"ס גיר רובוטי.

1.6 120 כ"ס גיר אוטומטי 4 הילוכים

1.2 טורבו 110 כ"ס  גיר אוטומטי 6 הילוכים. 

על איזה גרסה אתה מדבר, שנת ייצור, תקציב?

פורסם

כמו שרשמו לך למעלה וגם צרפו לינק לשירשור, ישנה תופעה של טיימינג מתפורר.

הרכב הזה מאוד רגיש לטיפולים ואני מציע לך לעבור על ההיסטורית טיפולים ולוודא שהרכב טופל כמו שצריך ובשמנים הנכונים.

בנוסף לבדוק שהוחלפה הרצועה הבעייתית, יש הסבר להבדלים בניהם בשירשור שצורף.

Isuzu Pickup 4X4 1993 2.0l ->Suzuki Jimny 2008 1.3l->Mazda 2 2015 1.5l

פורסם

בתור מישהו שמחזיק רכב שזהה מכנית ל-208, אם אין לך איזה רצון מאוד ספציפי לפיז'ו הזאת, הייתי ממליץ לך בחום לוותר וללכת על רכב אחר. 

ההתעסקות והדאגות לא שווים את זה.

• רעיון טוב! 4
פורסם

גם אני לא ממליץ להתקרב למנוע ה1.2 הזה,

למזלי הניסיון שלי היה קצר,

ל2 חברים הניסיון היה כואב הרבה יותר עם 308 ו208, אפילו ה208 1.2 אטמוספירית כרגע מושבתת, לא שווה את ההתעסקות.

• מצחיק 1
פורסם

אם ביצועים פחות מעניינים אכן יש אפשרויות אמינות יותר.

הפיגו מצטיינת בנוחות, ביצועים לעומת חלק מהקטגוריה ומחירים טובים לעומת יאריס או גאז למשל.

לי יש קקטוס 1.2 טורבו אין  בעיות בנתיים במנוע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תוותר. אם אתה מתכוון לחדש תצפה למכור אותו אחר כך בהמון מתחת למחירון.

אם אתה מתכוון ליד2 יש סיכוי לא רע שיילך לך המנוע.

* יש לי 208 ומדבר מניסיון אישי

פורסם

גם אני לא הייתי ממליץ להתקרב למנוע הזה כל עוד לא יוכח אחרת . 

למרות המחיר המפתה בשוק היד2 .

מי שמשעמם לו או עם עודף כסף אפילו גיר dsg עדיף כי לפחות את המח או את הקלאצים מחליפים ויש שקט לכמה שנים. 

ה 1.2 טורבו זה בור ללא תחתית לפי השרשור שמככב כבר יומיים בפורום כללי 

• רעיון טוב! 1

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

התגובות השליליות מדברות בעד עצמן.

אמינות הצרפתיות לא מציאה בלשון המעטה, אל תכנס לפינה הזאת, אורבים לך מוסכים שמתפרנסים מחובבנים שרוכשים מכונית בלי לעשות שיעורי בית. אז שיעורי בית עשית כאן...

תגדיר תקציב ונמליץ על רכבים שעברו "ניהול סיכונים" כמו: יונדאי i10 (לא רובוטית!!!), טויוטה יאריס (לא רובוטית!), מאזדה 2. הנוחות אולי פחות מרכב צרפתי, אך הכיס נשאר מלא...

פורסם

פיג'ו 208 רק במנועי 1.6 (בנזין אוטומט או דיזל ידני בחדשות יותר)

ממנועי 1.2 של פיג'ו, על שלל גרסאותיהם, לדעתי, עדיף להימנע.

• תוכן חדש...