Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט 35-42 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי ממליץ לבדוק מיצובישי לאנסר ספורטבק 

תוכל לקנות רכב יחזית מודרני מבחינת שנתון בתקציב שציינת..

מליץ למצוא רכב שלא עבר 100KM ככה שתוכל אתה להעביר אותו החלפת שמן גיר(גיר רציף+מומלץ לבדוק אם הוא נוח לך לנסיעה)

אם אתה קונה רכב עם יותר קמ אז תוודא שאכן הוחלף לו השמן גיר, המליצו לך על עוד רכבים לא פחות טובים פשוט חשבתי להוסיף עוד אחת לרשימה.. 

פורסם (נערך)

סטודנט שמרוצה מקיה ריו, עם תקציב לא גדול ודרישה לאמינות כמה שיותר גבוהה.

תמצא לך יונדאי I20 במצב כמה שיותר שמור .

גם I25 , רצוי מנוע 1.6, יתן לך שקט ותחזוקה לא יקרה.

לא ממליץ להכנס להרפתקאות של רצועות, גירים רובוטיים או רציפים, גם של מיצובישי.

אפשר מאזדה 3 או הונדה סיוויק,  אבל אלה יהיו רכבים יותר ישנים.

אפשר את אותה מיצובישי לנסר עם מנוע 1.6 וגיר אוטומטי.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בתאריך 10.11.2021 בשעה 00:47, sagieli29 כתב:

שלום לחברי הקבוצה אני סטודנט מחפש רכב עד 35-42 אלף סופר מיני ,משפחתי לשלוש שנים בערך.

הנסיעות בשנתיים הקרובות יהיו מהוד השרון לאריאל( לא מעט עליות) כ 3-4 פעמים בשבוע,  בשאר הימים עירוני, גבול תל אביב עמק חפר אם אן משהו מיוחד.

מה שחשוב לי זה שיהיה אמין ,מרווח (כמו הריו אני גדול), עד 130K(נראלי שזה גבול עליון דעתכם?) וצריכת דלק טובה.

כרגע אני נוסע על קיה ריו האצבק EX חמש דלתות והיא מספקת אותי מבחינת איכות הנסיעה, אבזור (למרות שמסך מולטימדיה היה נחמד), אמינות וגם הכוח שלה צריכת דלק בנונית 11.7.

יש לי כמה מועמדות עיקריות: סקודה ראפיד 2015-2016 1.2 אימבישן/סטייל , גולף 2014 אינגוי 1.2, מאזדה 3 2014,סוזוקי בלאנו 2016+ בעבר שקלתי אופציה לסיטרואן C4 2016 אבל הבנתי שהיא לא אמינה במיוחד גיר מנוע וכו'.

השיקולים שלי הם קודם כל אמינות, צריכת דלק נוחות ואז איבזור אשמח לדעתכם איזה רכב עדיף והאם יש אופציות נוספות?

תודה.

דבר אחד לא הבנתי בשירשור הזה.

מה הסיבה בעצם שאתה רוצה להחליף את הריו?

היא נוחה לך, הביצועים בסדר, האמינות טובה. מסך מולטימדיה? אפשר להתקין ברכב קיים.

נראה על פניו שהיא מספקת את כל הצרכים שלך.

ונראה שאתה מרוצה מהכל חוץ מצריכת דלק.

אבל שוב פעם, לדעתי צריכת דלק זה לא הכל בחיים. תחשוב במחיר של החלפת רכב תוכל לקנות דלק לכמה שנים קדימה.

וגם כל הרכבים שהצעת פה, לא יהיו בהכרח יותר חסכוניים בדלק (בטח לא מזדה3 או אסטרה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הוא חולק את הרכב עם אדם נוסף, רוצה רכב משלו בלבד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אה. איכשהו פספסתי.

אז הייתי מצרף לרשימה קורולה 13-14. רכב מרווח, אמין (ללא מחלות ידועות), זול לאחזקה, וחסכוני לגודל שלו (1:13), גם הביצועים שלו בסדר (בתיאום ציפיות, כן? בכל זאת קורולה, לא פרארי).

יש כאלה שיגידו שהוא לא נוח. אני אישית לא סבלתי (גם בחור גדול). אז כל מקרה לגופו, הייתי מציע לנסוע ואז לחשוב על זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כשעה, alex321 כתב:

קורולה רכב רכב נהדר, הבעיה היא שתמחור של דגם מאובזר עם נתונים סבירים הוא בגדר הזיה

עכשיו ראיתי.

לפני שנה - שנתיים קורולה מהשנים האלה הייתה בהחלט בתקציב של פות"ש, עכשיו זה טיפס לרמות הזויות (50 אלף לדגם סאן 2013 עם עבר ליסינג).

• תוכן חדש...