Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך מומלץ למאזדה 3 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד עכשיו הייתי הולך למוסך מורשה יבואן,
אני מבין שאין הרבה ערך מוסף חוץ מהמחיר היקר, ואני רוצה לחפש מוסך אחר
אך אני לא בדיוק יודע איך לחפש מוסך מורשה ומקצועי שמתמחה במאזדה

אשמח לקבל המלצות על מוסכים, אבל זה כמו לתת לי דגים..
מעדיף שילמדו אותי לדוג, ולהבין איך לחפש מוסך טוב ואיך לבדוק אותו ולוודא שהוא באמת טוב 

אני ממודיעין

פורסם (נערך)

ראשית אתה יכול להתחיל בחיפוש בפורום. יש שלל שרשורים, והייתי אולי ממליץ להתמקד בכאלו עם תקלות ואיזה מוסכים נפתרו. המהדרין היו שולחים ה"פ ל פות"ש גם.

אחרי שיש לך רשימה של 2-3 מוסכים שלכדו לך את העין מהמלצות בפורום, בקש הצעת מחיר (מהמוסך). לאחר מכן בין אם תפסול או לא על מחיר הייתי ממליץ לגשת פעם אחת לראות את המוסך (לפני הטיפול). 

לדוגמה, המלצה של @רפי לין על מוסך באזורך לרכב שציינת. 

בתאריך 20.9.2021 בשעה 09:38, רפי לין כתב:

"מוסך גיל ניב מודיעין" שבא.ת שילת,

טל' 08-9241111

בברכת חג סוכות שמח, בריא ושקט - רפי לין

עריכה אחרונה על ידי Kooper

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם

תודה

1.

לפני 20 דקות, Kooper כתב:

הייתי ממליץ לגשת פעם אחת לראות את המוסך (לפני הטיפול). 

מה לחפש שם? לפי מה להבין האם מתאים לי או לא?

2.האם חשוב שמוסך (שהוא לא מוסך יבואן) יתמחה בסוג של האוטו שלי? או שזה תלוי טיפול?

פורסם
לפני שעתיים, Yuri Abaev כתב:

תודה

1.

מה לחפש שם? לפי מה להבין האם מתאים לי או לא?

2.האם חשוב שמוסך (שהוא לא מוסך יבואן) יתמחה בסוג של האוטו שלי? או שזה תלוי טיפול?

1. לפי איך שהמוסך מתהנל והתחושה שלך. יכול להיות שהמוסך הכי מומלץ בעולם, אבל אם לך תהיה תחושה של "קומבינה" בכל ביקור, לדעתי פחות רצוי.

קרוב משפחה המליץ לי בזמנו על מוסך שהוא מטפל בו שנים. נשמע אמין. כשהגעתי לשם המוסך "שידר" לי אווירה של קאלנסווה, אז מיד הבנתי עם מי יש עסק וחיפשתי מקום אחר. 

2. תלוי בטיפול ובמורכבות שלו. יש מוסכים שידועים בתור במקצועיות שלהם לדגמים מסוימים לדוגמה מוסך רון לקונצרן vag, גבע ואורן לצרפתיות. לטיפולים פשוטים (פילטרים שמנים וכדומה) כל מוסך יוכל לבצע זו. כמובן שבמידה וחלילה תהיה תקלה משמעותית אני מניח שתתייעץ איתנו פה בפורום תחילה. 

• אהבתי 1

פורסם
לפני 19 דקות, Kooper כתב:

כל מוסך יוכל לבצע זו

זה נכון אבל צריך לבדוק שזה מוסך ששם חלקים מקוריים ולא "תואמים" במקרה הטוב..

גיל ניב אכן מקצועי. יש לך גם את "מוסך דניאל" ביישוב מתתיהו הסמוך לחשמונאים, הוא מעולה. ושם יש לך גם את "ש. שירותי רכב-שמעון" על יד התחנת דלק שם, הוא מקצוען ולא יקרן מידיי. (ליעד מעט יקר יותר מהם)  אל תלך לאחרים ביישוב ההוא.

• אהבתי 1

משתדל לעזור

פורסם
לפני 20 דקות, PASHUT כתב:

זה נכון אבל צריך לבדוק שזה מוסך ששם חלקים מקוריים ולא "תואמים" במקרה הטוב..

נכון, לכן מבקשים הצעת מחיר מסודרת כמו שציינתי. יפורט שם באילו חלפים ישתמשו בטיפול הנ"ל. כמו כן אני מהמהדרין ומעדיף להביט בעיניי במוסך ולהבין עם מי יש עסק.

הכי טוב לדעתי, זה לגשת למוסך פיזית ולבקש הצעת מחיר. ככה גם תתרשם מן המקום, וגם תוכל להתסכל על המקום כפי שציינתי.

פורסם

נכון. מומלץ להסתכל היטב. ולראות את החלפים פיזית וגם לברר המלצות אמינות על האדם. אפשר גם לקנות עצמאית את החלפים ולבא רק לעבודה. כבר תפסתי בעבר מוסך פח רמאי ששם פילטר של יצרן שונה ואחר כך הרכב התחמם.

משתדל לעזור

פורסם

תבקש לראות שעל אריזת הפילטר שמן או אויר כתוב "מאזדה". לא מסובך מידיי.

אם יש המלצות ואמינות אין סיבה לחשוש. מה שכן רצוי לבקש פילטר אויר מקורי כי מוסך לא יבואן עלול לשים חליפי.

• אהבתי 1

משתדל לעזור

• תוכן חדש...