Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להחליף רכב עד 10 אלף שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש צורך לא מיידי אבל הרכב הנוכחי מאבד את זה כבר ונראה שמשתלם לעבור לרכב חדש אחר. 

כרגע יש דייהטסו סיריון 2007, מחפש שהרכב הבא יהיה טוב, אין לי הרבה דרישות.

1. הרכב צריך לעשות לפעמים קילומטראז גבוה בבין עירוני (סופ"ש) אבל גם שיהיה נוח גם בעירוני (לרוב בעירוני ) 

2. נוחות נסיעה

3. לא גלגל ספייר בייגלה (לא סעיף מחייב אבל אם יהיה, מה כי טוב)

4. תא מטען סביר. כרגע יש לי מספיק מקום בשביל תיק גב קטן בתא מטען של הסיריון. 

5. מחיר עד 10,000 שקל, לא מחייב יכול לגדול אבל אין הרבה תמרון

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

טעם לשמפניה וכסף לבירה...

בתקציב הזה, אם אתה מחפש נוח, מה שאפשר לחשוב עליו זה פורד פוקוס דור 2 (עד 2011 כולל), הכי שמורה שתוכל למצוא.

לגבי גלגל ספייר בייגלה, לא הייתי פוסל על זה, יש לי עכשיו רכב שלישי ברצף עם זה, וזה לא הפריע לי בשום צורה. למעשה זה יצא מהבגאז׳ רק בשביל מילוי אוויר.

מקסימום תקנה ג׳נט ברזל עם צמיג משומש.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הייתי מוסיף גם מיצובישי לנסר ואימפרזה.

• אהבתי 2

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 17 שעות, yulianx כתב:

הייתי מוסיף גם מיצובישי לנסר ואימפרזה.

גם אני חשבתי על זה, אבל הוא רוצה נוח.

למרות שזה עניין סובייקטיבי, אז לא הייתי פוסל

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דווקא לדעתי הם נוחות, הסובארו די רכה, מושבים תומכים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

הסובארו אני פחות מכיר, אבל במיצובישי אני זוכר שדי סבלתי מהמושבים

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

פורסם

"אקזוטית" עד 10 אלף, אפשרי לדיילי?

מרצדס שנתון נמוך, עד כמה נוראי שהיא הייתה מונית לשעבר? מה אני מפספס פה במחירים כאלה?

ועוד יותר עד 10K?

screenshot-www_yad2_co.il-2021_11.02-23_25_31.png.68d9c7a1ab8849b04aae9d75a3837baf.png

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני חושב שאתה מפספס את העובדה שלהחזיק מכונית זה לא רק לרכוש אותה, אלא גם לתחזק אותה.

מדובר כאן במכוניות שחוקות לחלוטין עם פוטנציאל גדול לתקלות, שהיו בעבר מכוניות יוקרה יקרות מאוד.

נובע מכך שעלות הטיפולים ועלות החלקים יקרה פי כמה מטיפול במכונית עממית. 

עלות כל טיפול כזה יכולה לעבור בקלות את עלות הרכישה שאתה מציג.

הכרתי מישהו שנסע במונית לשעבר כזו עד ליום אחד הלך לו המחשב הראשי ברכב.

עלות החלק לפני עבודה הייתה 25000 שח וזה היה לפני שנים רבות, ובזאת הסתיים הרומן שלו עם המונית לשעבר.

אם אתה מחפש רכב ב 10000 שח, סימן שאתה לא בעל כיסים עמוקים,

ולכן כדאי לך ללכת על המכונית צנועה, הכי פשוטה לתחזוקה והכי אמינה שניתן.

לבן שלי יש סוזוקי ליאנה 2002 שעדיין מפגינה אמינות מרשימה, למרות גילה המופלג.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 23 שעות, DareDevil כתב:

"אקזוטית" עד 10 אלף, אפשרי לדיילי?

מרצדס שנתון נמוך, עד כמה נוראי שהיא הייתה מונית לשעבר? מה אני מפספס פה במחירים כאלה?

ועוד יותר עד 10K?

screenshot-www_yad2_co.il-2021_11.02-23_25_31.png.68d9c7a1ab8849b04aae9d75a3837baf.png

אם תצליח להגיע עם זה מהמוכר הביתה, לך תמלא לוטו במידי.

• אהבתי 2

פורסם

סליחה שאני משבית שמחות.

10000 ש"ח זה תקציב שצריך הרבה מ-א-ד מזל כדי לא לרכוש רכב אחר ש"מתחיל לאבד את זה"

תשאר עם הסיריון תשפצר מה שאפשר, ותחסוך עוד עשיריה לפחות לפני שתחזור לשוק.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני חולק על קודמיי, וחושב שעם חיפוש נכון אפשר למצוא רכב שמור עם ק''מ נמוך מאדם שנניח קנה רכב חדש ואין לו כח להתעסק בישן ומוכר בזול.

רק צריך לבדוק טוב טוב אבל הסבלנות בדרך כלל משתלמת.

לפני 51 דקות, zvit כתב:

10000 ש"ח זה תקציב שצריך הרבה מ-א-ד מזל

מה לעשות שלפעמים זה קורה... כמובן ללא התחייבות אבל תמיד אפשר לשים קצת כסף בצד ליישור קו. 

שווה לבדוק לדעתי את האופציות הבאות- טידה 09 https://www.yad2.co.il/item/mjfpywwe

או פוקוס 09 https://www.yad2.co.il/item/cmawf49w

https://www.yad2.co.il/item/fc8amzp6

קח בחשבון שהפוקוס היא לא החזקה בקטגוריה, אבל היא מרווחת ואיכותית.

בתאריך 3.11.2021 בשעה 00:25, Joewx כתב:

בן שלי יש סוזוקי ליאנה 2002 שעדיין מפגינה אמינות מרשימה, למרות גילה המופל

בדגם זה יש לעיתים בעיות חום מנוע/ראש מנוע עקב נסיעות ארוכות ולכן לא ממליץ.

סביר להניח שבן היקר לא קורע אותו לכל הארץ, ואולי גם תוחזק היטב.

בתאריך 31.10.2021 בשעה 15:54, yulianx כתב:

אימפרזה

היא שותה דלק וגם הממיר שלה גניב לצערנו וזה יכול להיות נזק של אלפי שקלים לכן לא הייתי נוגע.

היא גם דיי נמוכה וחלשה יחסית לקטגוריה.

משתדל לעזור

פורסם

הנה חוזרת לה המנטרה שב10 אלף שקל קונים רק רכבים מתים...

כמה קמ תסע בשנה? 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

צודק לחלוטין. מכיר מישהו שקנה ב7.000 רכב נסיכה, תיקן איזה שטות ב 1000 שקל ולא מפסיק להודות לאל על מזלו הטוב.

כמובן כפי שציינתי לבדוק היטב טיפולים ומצב מכני וכו'.

• אהבתי 1

משתדל לעזור

פורסם

@EliC25  ל- @DareDevil יש רכב נוסע.

הוא רוצה להשתדרג.

10K זה לא סכום שאפשר להשתדרג בעזרתו. זה לא שלא רכשתי כלי רכב בסכום הזה ובפחות ממנו, אבל מעולם זה לא היה הכסף האחרון שלי, ותמיד היתה לי היכולת לטפל בתקלות כאשר הן קרו (והן תמיד תקרינה ברכב בתקציב הזה.

כדי לרכוש רכב בתקציב הזה ולשרוד, צריך או ידע נרחב, או מוסכניק אמין שיוכל לעזור (או שניהם), ותמיד צריך הרבה מזל...

עשיתי רכישות הזויות בחיי Just for fun אבל אם מישהו קונה להשתמש,  והוא דל אמצעים וידע, חובתי להזהיר.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אפשר גם ב4 ו5 אלף למצוא רכב תקין ונוסע שישמש אותו לשנתיים הלאה בכיף. כמובן שזה עניין של מזל, אבל לא צריך כל כך הרבה מזל.. אולי קצת סבלנות.

אני מסכים איתך שעדיף לתחזק רכב נוסע שמכירים מאשר לקנות משהו לא מוכר. זו בדיוק הסיבה שאני 5 שנים עם אותו רכב, ולא נראה שיוחלף any time soon

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...