Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדיח כלים - איך בוחרים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

עובר לדירה שיש בה מקום למדיח ומעוניין לקנות אחד.

נהיה לי סלט מכל הדגמים, ארצות הייצור וכו'.

שימוש עבור זוג, מדי פעם מארחים, אז יהיו יותר צלחות, כוסות וכו'.

עובדים מהבית חלק מהזמן אז רצוי שיהיה שקט יחסית.

אני מבין שבדומה לשאר מוצרי החשמל, יש עניין של צריכת חשמל, צריכת מים, יכולת ייבוש וכו', עדיף שיהיה A לפחות ועדיף A+ או A++.

מדובר על מדיח רגיל, לא אינטגרלי ולא צר. 60 ס"מ, סטנדרטי לגמרי.

יש המון דגמים ויצרנים (וגם יבואנים, אבל נראה לי שעדיף יבואן רשמי) ואני לא יודע במה לבחור.

בעיקרון השאיפה היא להוציא בסביבות 1500-2000₪, אבל אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים אם מדובר במשהו איכותי יותר שיהיה אמין יותר וינקה טוב יותר.

לא הצלחתי להינעל על שום דגם, מצאתי דגמים של בוש וקונסטרוקטה במחירים האלו, אבל תוצרת טורקיה ונאמר לי שפחות מומלץ מדגמים תוצרת גרמניה.

אשמח להכוונה ולייעוץ, אם אפשר אפילו המלצה לדגמים זה יהיה מעולה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא בטוח שזה באמת חשוב. מדיח הבוש הקודם שלי החזיק כ-12 שנה, והנוכחי בן כ-6-7 שנים. המכשיר שקט מאד, ובדרך כלל מרוצה מהפעולה. אין לי מושג היכן יוצר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איזה דגם יש לך כרגע?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

SMS40E82EU

מתברר שנרכש בדיוק לפני 5 שנים, וכנראה מעל תקציבך.

אני חייב לומר שהייתי די נאמן ל-BSH די הרבה שנים, אחרי כמה אכזבות קצת הרחבתי את הדגמים אותם אני קונה. עדיין אניננוהג לקנות מהמותגים היותר גדולים, אני לא בטוח שזה נכון.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הבעיה שצר יראה מכוער וישאיר רווח שיהיה קשה לנקות בו.

אין לנו בעיה להפעיל גם תוכנית קצרה במקום או תוכנית לחצי מהכמות.

פורסם

לפני כחצי שנה קנינו מדיח בוש מיבוא מקביל.

עלה כ1700 שח בשופרסל.

עושה עבודה טובה, שקט, מנקה טוב.

מרוצים.

נשמעות המון תלונות על היבואן. לשמחתנו לא היינו צריכים אותו

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

אז זהו, אם לא צריך - הכול טוב.

השאלה מה קורה אם צריך. מהניסיון שיש להורים שלי עם BSH במכונות כביסה, הם היו בסדר.

פורסם

זה היה הימור מבחינתי.

מדיח של bsh עלה עוד כמעט 1000 שח 

אם נצטרך, נזמין את היבואן המקביל, 

גם אם יקח לו קצת זמן. זה לא כמו מקרר/מכונת כביסה.

אפשר להסתדר שבוע-שבועיים בלי

ואם היבואן המקביל יהיה זבל טהור. מקסימום מזמינים טכנאי פרטי,

אם עלה פחות מ1000. ניצחנו את הסטטיסטיקה 

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

השירות של CSB טוב בקנה מידה ישראלי. אבל גם להם יש חורים.

בפעם האחת בה נזקקתי לשירות למדיח הקודם - בעיה במשאבה המרוקנת את המדיח - הזמנתי טכנאי פרטי והסיפור עלה משהו כמו 400 ש"ח.

פורסם

אני לא שייך לאוהדי קונצרן בוש-סימנס-קונסטרוקטה, יותר מדי בעיות היו לי בעבר עם המוצרים שלהם ביחס לעלות שלהם.

מאז שהעברתי את נאמנותי (ולמעשה כל מכשירי החשמל בבית שלי במהלך ה-5 שנים האחרונות) לאלקטרולוקס, אין לי תקלות ועלות המוצרים בין 10 ל-30 אחוז פחות.

תבחן את הדגם מהדור הקודם שלהם - Electrolux ESF5512LOX, המחיר שלו טוב יחסית לתמורה או הדור החדש יותר אם בא לך להשקיע - ESF9500LOX , רק תוודא שמדובר ביבואן רשמי (מיניליין).

אגב, AEG היא למעשה היצרן של המדיחים האלה ולכן יכול להיות שתמצא מקביל משלהם, הבעיה היא שלרוב AEG יקרים יותר בארצנו לאור מוניטין העבר של המותג.

• מעניין 1

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

איפה מיוצר האלקטרולוקס?

פורסם (נערך)

לפני מספר שנים נשרפתי קשות עם מכונת כביסה של אלקטרולוקס, אבל אחריה בוש שמשכתי עד סוף האחריות, ועכשיו שוב אלקטרולוקס.

לגבי AEG - חטיבת המוצרים הביתיים שלה לא קיימת. אלקטרולוקס רכשו את הזכויות במותג ומשתמשים בו לחלק היקר של קו המוצרים. המכונה המאכזבת שהזכרתי קודם מותגה AEG/Electrolux. בקניה האחרונה ויתרתי על המותג והסתפקתי בקישוטים כחולים ולא אדומים, חסכתי כמה מאות ש"ח, כנראה בלי לוותר על משהו מהותי. אבל המכונה שרכשתי גם לא היתה זולה. מי שרוצה זול שיקנה מותג טורקי. זה לא בהכרח פסול.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

מכונת הכביסה שלי מיוצרת בטורקיה, דווקא עובדת בסדר גמור (טפו טפו).

אבל במדיחי כלים משום מה המליצו לרכוש גרמני ולא טורקי\פולני.

פורסם

המפעל הגדול בגרמניה שהיה AEG חי ובועט ומייצר עבור אלקטרולוקס (אצלי מכונת הכביסה, כיריים אינדוקציה ותנור אפיה מגיעים מגרמניה).

לגבי המדיח, צריך לבדוק לפי דגם - חלק מיוצרים בפולין (לא שמעתי בעיות איתם אבל אם תדמית גרמנית קשה להתווכח).

אגב, המותג "הזול" של הקונצרן הזה זה ZANUSSI, אם קונסטרוקטה בהשוואה לבוש היה נראה לך מתאים אז קח גם אותו בחשבון.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

• תוכן חדש...