Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחנה יהודה ומרתון ירושלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יצא וזוגתי הזמינה לנו דיל לאחד מהמלונות בירושלים נמצא באזור שוק מחנה יהודה, בדיוק ביום בו מתרחש מרתון ירושלים.

התכנון שלנו לנסוע מחר בבוקר לשוק מחנה יהודה שנמצא ממש בסמוך למרתון (שנמצא כאמור גם סמוך למלון שלנו).

קיבלתי 2 המלצות:

1. לחנות באזור הר הרצל ומשם לקחת רכבת קלה לתחנה המרכזית ואז 14 דק' הליכה עד לשוק (ולחזור לקחת את הרכב לקראת הצהריים).

2. לחנות סמוך לשוק ברחוב הטורים שנמצא בשכונה חרדית ושם לא עובר המרתון.

אני לא מכיר את ירושלים ולא יודע איך להתמצא שם בכלל, לא מכיר רחובות ולא שכונות.

לפי האופציה הראשונה נראה שאני לא מגיע עד המרתון בכלל ולכן האופציה הזאת נראת בטוחה, אבל היא דורשת רכבת קלה + רבע שעה הליכה.

מהאופציה השניה אני חושש. לחנות את הרכב בשכונה חרדית עד שעתיים לפני כניסת השבת, לא נשמע לי מציאה.

אשמח לטיפים

מרתון ירושלים

עריכה אחרונה על ידי Aviv943
פורסם (נערך)

רכבת קלה זה סופר נוח

ואני לא יודע על איזה הליכה אתה מדבר, יש תחנה במחנה יהודה, ויש תחנות 2 דקות לפני ו2 דקות אחרי

מה גם שבמזג האוויר הירושלמי בתקופה זו הליכה ביפו זה אחד הדברים הנעימים

אל תכנס לטורים, זה סיוט מבחינת חניה וצפיפות בכל מהלך השנה, על אחת כמה וכמה במרתון.

עריכה אחרונה על ידי avargel
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

הרכבת היום לא מגיעה לשוק. הקו פוצל לשני חלקים, בגלל המרתון.

הר הרצל-תחנה מרכזית- הר הרצל

פסגת זאב-עיריה-פסגת זאב.

בגלל זה הוא כתב על הליכה מתחנה מרכזית.

באיזור הטורים מדובר על חניה בכחול-לבן, כך שזה עניין של להסתמך על מקום שיתפנה.

אין בעיה לנסוע באיזור, כל עוד השבת לא נכנסה.

הייתי מציע לחפש חניה באיזור משכנות האומה, רח' יוסף בורג, גם על בסיס כחול-לבן (ללא תשלום מהשעה 13:00 ועד ראשון ב-8:00). משם, מרגל לשוק זה עניין של כמה דקות.

תהנו בסופ"ש.

• רעיון טוב! 1

פורסם

חנינו בהר הרצל, משם 10 דק' נסיעה עד לתחנה המרכזית ברכבת הקלה שהייתה ריקה ונעימה (פעם ראשונה שאני נוסע שם)

בחזור כבר לקחנו את הרכבת מהשוק עצמו.

אנשים שניסו להגיע לשוק עם הרכב הצטערו על זה מאוד. אין ספק שעשינו בחירה נכונה.

• תוכן חדש...