Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

הווליום נימדד בDB, ועל כל רמקול רשום את הDB שלו כאשר אנכנו קוראים לזה נצילות. לפי מה שאני מבין ומהקריאה בFAQ אז בתנאי שנותנים לרמקול את ההספק שרשום עליו בRMS אז הוא יפיק את הDB שרשומים עליו (זה קורה בתדירות של 1000HZ אם אני לא טועה). בתנאי שמה שרשמתי זה נכון אז אני מבין שאם לרמקול יש נצילות של 93DB והוא דורש הספק של 40 RMS לעומת רמקול של 90 DB שדורש 75RMS אז אם נספק להם את ההספק שהם צריכים אז הווליום של הרמקול בעל הספק של 40 RMS יהיה גבוה יותר?,האם אני צודק?

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

לא, לא ממש הבנת.

הDB שמצויין בנתוני הרמקול זה הנצילות של הרמקול והיא נמדדת במרחק של מטר אחד מהרמקול ובוואט אחד בודד.

אם יש לנו שני רמקולים אחד בעל נצילות של 90DB והשני 93DB ונספק להם הספק מסויים, ה93DB יפיק עוצמה גבוהה יותר. יכול להיות שה90DB יוכל לפתח עוצמה סופית גבוהה יותר מה93DB אם יקבל הספק גבוה, זה דבר שקשה יותר לדעת לפי נתונים בלבד.

• תוכן חדש...