Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חו"ד על פטישון נטען INGCO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

16ממ בבטון? חלש מאוד. עדיף לשלם כפליים ולקנות דוולט במבצע עם כושר קידוח 26ממ. כך או כך אתה צריך לקנות סוללה ומטען, שם לפחות זה מתאים לכלים איכותיים אחרים מסדרה.
פה אפילו לא כתוב מה עוצמת הלימה שלו. אני חושב שזה סתם ביזבוז כסף. אם אתה חייב זול, לפחות תקנה אחד שהוא לא נטען אבל חזק יותר.

אם אתה לא חייב סוללה, יש את מקיטה 2630 אומנם במחיר כפול, אבל מוכרים עם סט איזמלים ומקדחים (לא מפלסטלינה כמו סטים עם פטישונים זולים, אלא כאלה שישרתו הרבה זמן). מעולה מניסיון אישי, שרד שיפוץ כולל חציבה של תעלות לכבלים ועדיין במצב חדש.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper
  • רעיון טוב! 2

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הסוללות עולות 160 או 260 ש"ח, בהתאם לקיבולת 2 או 4 אתפר-שעה. משנה לגמרי את התחשיב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מודע לעניין שיש לרכוש גם מטען וגם סוללה (של 2A או 4A).

בעקרון, אני מחפש פטישון אלחוטי שיהיה אמין וזול (אני יודע שבדרך כלל אמינות באה בניגוד למחיר).

האם יש כלים כאלה?

לפני 7 שעות, tzvipper כתב:

16ממ בבטון? חלש מאוד. עדיף לשלם כפליים ולקנות דוולט במבצע עם כושר קידוח 26ממ. כך או כך אתה צריך לקנות סוללה ומטען, שם לפחות זה מתאים לכלים איכותיים אחרים מסדרה.
פה אפילו לא כתוב מה עוצמת הלימה שלו. אני חושב שזה סתם ביזבוז כסף. אם אתה חייב זול, לפחות תקנה אחד שהוא לא נטען אבל חזק יותר.

אם אתה לא חייב סוללה, יש את מקיטה 2630 אומנם במחיר כפול, אבל מוכרים עם סט איזמלים ומקדחים (לא מפלסטלינה כמו סטים עם פטישונים זולים, אלא כאלה שישרתו הרבה זמן). מעולה מניסיון אישי, שרד שיפוץ כולל חציבה של תעלות לכבלים ועדיין במצב חדש.

71I+C6LMxWL._AC_SL1500_.jpg

פורסם

כל הקטע בכלים נטענים זה להצמד ליצרן/סדרה אחת, ואז אפשר להשתמש באותו מטען ואותם סוללות לכל הסדרה

מברגה משחזת זווית פטישון או ג'יגסו

קונים גופים לבד וסט אחד של מטען וסוללות

לכן

לא הייתי רוכש את הפטישון הנ"ל, גם לא במחיר נמוך

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

דרך אגב, מעיון באתר האינטרנט של הום סנטר בהחלט מדובר בסדרה ארוכה של כלים העושים שימוש באותן סוללות. לגבי שימושיות ואיכות - אין לי מושג.

@avnerak שכחתי - הוסף עוד 120 ש"ח למטען סוללות מתאים.

עריכה: הייתי משוכנע ש-Ingco זה שם גנרי של הום סנטר, מסתבר שהחברה הסינית הזו מיוצגת אפילו באמאזון ארה"ב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

זאת אותה חברה שנקראת TOTAL אתה יכול למצוא בשטחים (כפר ברטה ועוד כפרים למינהם) כלים שלהם בחצי מחיר מהארץ. יש להם דווקא איכות סבירה +

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
פורסם

תשאל את עצמך מה המטרה? משתמש ביתי? תרכוש כלי חוטי (ממליץ על מקיטה 2630 שהוצע פה)

אתה באמת צריך אל-חוטי? תרכוש מהחברות הידועות (דהוולט\בוש\מקיטה) ככה שתוכל להשתמש בסוללות לעוד כלים בליין.

ממליץ להתרחק מהחברות הזולות האלו. תקנה כלי מחברה ידועה עם אבא ואמא, יהיה לך כלי לכל החיים.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם
לפני 6 שעות, netanel1014 כתב:

זאת אותה חברה שנקראת TOTAL אתה יכול למצוא בשטחים (כפר ברטה ועוד כפרים למינהם) כלים שלהם בחצי מחיר מהארץ. יש להם דווקא איכות סבירה +

וגם במקומות קצת פחות "שטחים", יש להם אפילו ייצוג בחנות בראש העין

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...