Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדפסת בשביל דף פעם ב....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנים היתה לי מדפסת לייזר שחור לבן שהיתה שימושית בתקופת הלימודים, ונשארה אחרי כדי להדפיס פה ושם דף בשביל איזה ארגון שלא מסתפק בתמונה, מייל וכו׳.

במעבר הדירה נפתרתי ממנה, היא היתה ענקית ומיושנת ולא היה טעם להעביר אותה.

אבל עכשיו שוב עולה הצורך מידי פעם להדפיס פה ושם משהו, ונמאס לי לרוץ להורים, חברים, שכנים, אנשים זרים ברחוב (סליחה, יש לך מדפסת כדי להגיע לבאר שבע?)

אז מה הפתרון?

יש מדפסות זולות, הזרקת דיו קטנות ומינימליות, אבל החשש שלי הוא שאחרי כמה שבועות ללא עבודה, הדיו יתייבש ולא ידפיס כשיהיה צורך, שלא לדבר על עלות החלפת קסטה.

ויש מדפסות לייזר פשוטות (לא צריך צבע). הן יקרות יותר אבל נראה לי שהעלות תתקזז עם הדיו (טונר זול יותר מקסטות, לפחות מנסיוני).

המלצות? הערות? משהו שלא חשבתי עליו?

פורסם

מדפסת לייזר פשוטה ב300-400 ש"ח.

גם זול גם אין דין שמתייבש.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם זה באמת משהו באף פעם אולי שווה לראות אם יש חנות מתחת לבית או משהו שבמסלול יום יום שלך ולהדפיס שם?

דף לא אמור לעלות יותר מכמה עשרות אגורות ואם זה באמת ספורדי אז בטוח יותר זול

פורסם

רק מדפסת לייזר שלא תעיז להתקרב לדיו,הדיו כל הזמן מתייבש וניגמר מהר, אני אם מדפסת לייזר כבר 3 שנים שחור לבן בלבד ומצטער שלא קניתי מהתחלה לייזר,אמינות מטורפת וגם אחרי שנה שאתה מדפיס היא מדפיסה והטונר מחזיר המון יחסית לדיו.

כל ההשוואות לייזר מול דיו לא לוקחות בחשבון את ההתיבשות של הדיו והראשים החליפיים הבעייתים ולכן ההשוואות אין להם משמעות,הלייזר מנצחת בגדול, הדיו זה לאנשים עשירים שקונים כל הזמן מחסניות דיו.

רק לייזר ולך על brother משולבת ויש לך כמה שנים של שקט .

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 37 דקות, r.e.g.e.v כתב:

שבמסלול יום יום שלך

המסלול היומי שלי הוא מהמחשב לשירותים ולמטבח.

אחרת כבר המדפסת של המשרד היתה מנוצלת לצורך הענין :-)

תודה לכל עונים, נלך על לייזר פשוטה.

פורסם (נערך)
לפני 48 דקות, levy כתב:

רק מדפסת לייזר שלא תעיז להתקרב לדיו,הדיו כל הזמן מתייבש וניגמר מהר, אני אם מדפסת לייזר כבר 3 שנים שחור לבן בלבד ומצטער שלא קניתי מהתחלה לייזר,אמינות מטורפת וגם אחרי שנה שאתה מדפיס היא מדפיסה והטונר מחזיר המון יחסית לדיו.

כל ההשוואות לייזר מול דיו לא לוקחות בחשבון את ההתיבשות של הדיו והראשים החליפיים הבעייתים ולכן ההשוואות אין להם משמעות,הלייזר מנצחת בגדול, הדיו זה לאנשים עשירים שקונים כל הזמן מחסניות דיו.

רק לייזר ולך על brother משולבת ויש לך כמה שנים של שקט .

אלא אם אתה רוצה צבעוני ועם זאת גם לשמר אמינות ואז צריך להשיג לייזר שכזו בהלוואת בלון או באמצעות פתיחת תוכנית חסכון (סתם, סחבק נסחף, אבל מדפסות לייזר צבעוניות זה כבר ליגה כפולה במחיר, לכל הפחות)

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 26 דקות, Be roo כתב:

בסדר הזה? 

פורסם
לפני שעה, Be roo כתב:

יש לך שירותים, ויש בו נייר, בשביל מה מדפסת?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש מדפסות עוד יותר זולות -pantum.  בדגם הבסיסי מגיע במבצעים ל-300 ש"ח ומטה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...