Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה מוזרה -מאזדה 3 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה, 

מאזדה 3 2008 , אתמול בנסיעה ברוורס בחניה, הרכב כבה פתאום, אבל המצבר המשיך לעבוד, 

היום פתאום שמתי לב שהחלונות חשמל לפעמים נפתחים, לפעמים לא, ולפעמים נפתחים רק בלחיצה רציפה,(ולא בלחיצה ארוכה שאמורה להוריד ולהעלות אוטומט), 

האם יש למישהו מושג ?

האם יש קשר בין הדברים? או שהקשר מקרי?

פורסם

נשמע כמו בעיית חשמל

אני עם מזדה עם אותו שנה, אין לי מספיק אצבעות בשביל לספור את הבעיות חשמל שהיו לי ברכב, המצבר יחסית חדש אצלך?

PEUGEOT 206XS

פורסם

הניחוש שלי הוא מצבר חלש מסיבה כל שהיא, אולי בעית טעינה או פשוט מצבר עייף. מציע לבדוק מצבר וטעינה זה קל ולא יקר, אם שניהם תקינים מומחי הפורום יכוונו אותך, עדכן.

פורסם

תודה על התגובות, 

המצבר בן שנה וחצי, 

בד''כ מניע מייד היום שמתי לב שלוקח לו קצת יותר ממה שהיה רגיל בעבר/לא משמעותי אבל אחרי שהערתם פה שמתי לב, 

בעיה בטעינה זה קשור לאלטרנטור?כי אמורה לדלוק נורית אזהרה אם יש בו בעיה (עד כמה שזכור לי)

• תוכן חדש...