Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול לדעתכם

לפני כחודש בערך בצעתי טיפול תקופתי ברכב סוזוקי קרוס אובר, בטיפול הוחלפו פלאגים ושמו פלאגים של סובארו שאינם בגיעבד מתאימים לרכב, לאחר שמנורת החיווי חשמל שמראה תקלה נדלקה לאורך תקופה ואף כמעט גרמה לרכב להתקע באמצע הדרך במהלך נסיעה ארוכה. התגלה הליקוי ע"י חשמלאי רכב אחר. הפלאגים אינם מתאימים.

השאלה שלי איך הייתם נוהגים עם המוסך המתקן של הטיפול? אגב מדובר במוסך מורשה של סוזוקי.

אשתי חשבה על תביעה, אני מנסה למצוא פתרון אחר.

תודה

פורסם

ואם תובעים צריך גם לדעת על מה... מה הנזק הכספי שנגרם בכלל הפלאגים הלא מתאימים?

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 23 שעות, s_talmy כתב:

אני מנסה למצוא פתרון אחר.

פיתרון למה?

נגרם נזק?

אם הנזק היחיד הוא עלות הגרר והחלפת הפלאגים, תפנה למוסך ותבקש שישלמו את העלות (או שיזכו אותך בטיפולים שווי ערך, במידה ואתה מעוניין להמשיך לטפל שם).

אם יסרבו, הגש תביעה קטנה, עם פירוט של כל ההוצאות.

בכל מקרה תדאג שיהיה לך כמה שיותר תיעוד והוכחות, שאכן שמו לך פלאגים לא מתאימים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...