Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב יד שניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתלבט מאוד ברכישת רכב יד שניה לאחר שאני מחזיר את רכב הליסינג לעבודה.

הצרכים שלי בעיקר הם נסיעות ארוכות מדי פעם ונסיעות יומיומיות בתוך העיר לרכבת ככה שחשוב שהרכב יהיה לא חלש, נוח בנסיעות ארוכות ורצוי גם חסכוני.

התקציב שלי הוא בערך 40-50 אלף 

התלבטתי על סקודה ראפיד ספייסבק , איך הוא ?  

תודה לעוזרים !

פורסם

יש העדפה לקטגוריה?

סופר מיני/משפחתית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש ברשותנו סקודה ראפיד ספייסבק מ2016. שירת אותנו נאמנה ללא כל בעיות.

מוזמן לפנות בהודעה פרטית.

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם

בגיזרת המיני אפשר לשקול ספארק, לא תהיה בעיה של ביצועים האבזור טוב ברמות אבזור הבכירות ודי נוחה.

הגרמניות כמו האיביזה/פאביה/פולו זריזות, אבל הגיר יכול להיות נקודת החולשה מבחינת אמינות לאורך זמן, גם נסיעות בעיקר בעיר יכולות לקצר את חיי המצמדים.

אבל אם בכול זאת, הפולו תהיה יקרה יותר אבל איכותית יותר ולדעתי מושבים נוחים משל שאר האחיות.

עוד אופציה זריזה ונוחה אלו פיגו 208/ קקטוס.

הייתה בעיה של התפוררות הטיימינג ויצא ריקול לרכביםמעד 2016, חלק מדווחים על צריכת שמן מוגברת לאחר ההחלפה כניראה בגלל נזק שכבר נגרם.

בדגמי 2017 צריך לבדוק את מצב הרצועה לפני שרוכשים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מעדיף שלא שברולט 

וגם לא צרפתיות כמו פיג׳ו.

ההעדפה שלי יותר סקודה/פולקסווגן וכו׳ מנועי טורבו.

איזה דגמים של סקודה פולקסווגן יתאימו לי בשנים האלו מבחינת אמינות ותקציב ? 

פורסם

לכולם גיר רובוטי.

לכלום מנוע טורבו, בין אם זה 1.2/1.4 כך שהם זריזות.

לדעתי חפש איביזה/פולו כאשר הפולו מרווחת יותר ואיכותית יותר.

הספייסבק זה בעצם ראפיד 5 דלתות, מרווחת מאחור, תא מטען פרקטי.

• תוכן חדש...