Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mazda 3 2015 אקטיב או 2014 ספיריט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי אני מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל, הרכב מיועד למשפחה קטנה זוג + נסיכה 🥰 

נוסע בתוך העיר 30- 40 KM ביום ופעם ב3 שבועות נסיעה מהמרכז לחיפה למשפחה של אשתי, וחופשים לצאת איתו לטייל

חשוב לי מאוד צריכת הדלק, ותאמת שאין לי מושג מי מהם שותה יותר, חשוב לי גם נוחות נסיעה שתהיה אחיזה טובה והרגשה טובה, וכמה שפחות ירידת ערך, אז אולי עדיף את הספיריט מהבחינה הזאת?

אגב פתוח לעוד הצעות בתקציב מקסימלי של 50K חוץ מאלו אבל חשוב לי מאוד האמינות של הרכב וירידת הערך.

תודה רבה מראש👍

עריכה אחרונה על ידי cp
פורסם

לא אמור להיות הבדל באמינות, מדובר רק ברמות גימור. מן הסתם שאקטיב הרבה יותר נפוצה בליסינג בהשוואה לספיריט ולכן תשמור פחות טוב על ערכה. 

חוץ מזה אולי קורולה, סיוויק או אולי אלנטרה או פורטה יעשו את אותה עבודה ויהיו מעט יותר מרווחת. 

אם חשובה לך מאוד צריכת הדלק אתה צריך לפנות לכיוון ההיברידי, כמו טויוטה אוריס סטיישן (רק לוודא שקיימת אחריות על הסוללה ושיהיה אפשר להאריך אותה בתשלום). 

• מעניין 1
פורסם

תודה על התגובה

קורולה האמת חיפשתי, אבל אני לא סובל את הצורה עד 2013, ומשם המחיר כבר יקר יותר 

הסיוויק מ2012 גם פחות משך אותי..

אלנטרה ופורטה זה כיוון מעניין

לגבי היברידי גם אני בהתחלה רציתי אבל בתקציב הזה קשה למצוא משו שתישאר עליו אחריות לעוד הרבה זמן בקילומטראז נורמלי..

פורסם

אם אתם גבוהים,יהיה מאוד צפוף מאחורה.

זה לא בדיוק רכב משפחתי.

צריכת הדלק אצלי ב1.5 היא באיזור ה1/13.

נוסע חיפה-יקנעם ועוד נסיעות בחיפה מידי פעם.

• רעיון טוב! 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...