Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לזוג |+2 - תקציב מוגבל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , 

אני מחפש עבור קרוב משפחה את הרכב הבא :

משפחתית , תא מטען מרווח , צריכת דלק סבירה+ , אמינות ככל שניתן

הבעיה הגדולה היא , תקציב עד 48000 שקלים ושוק קשוח .

הכיוונים שאנחנו חשבנו עליהם :

סקודה ראפיד בגלל נושא תא המטען הפרקטי לעגלות וציוד ילדים ,צריכת דלק ואמינות ( הבנתי שעדיף מעל 2017 בכל נושא תיבת ה DSG )

סוזוקי קרוסאובר - פשטות , אמינות ושוק טוב. תא מטען לא להיט בכלל , נוחות נסיעה גרועה אבל זה לא מה שחשוב לרוכשים.

אשמח לקבל עוד המלצות לפי הדרישות שהועלו כאן , העניין הפך ללחוץ והיינו מעדיפים להשיג רכב ממש בימים הקרובים

תודה מראש , 

אביתר.

פורסם

שלום אביתר,

למיטב ידיעתי ומקריאותיי כאן בפורום, נושא ה-DSG לא נפתר לחלוטין לאחר שנת 2017 ועדיין יש החלפות מצמדים ומכטרוניקס בקילומטראז' נמוך יחסית הנוצר מתוואי של נסיעה עירונית. 

לקרוסאובר האוטומטית יש גם בעיה יחסית מוכרת בגיר הרציף (בתקציב הנ"ל הם יוכלו לרכוש רק מדור קודם עם גיר זה). אם כי אסייג ואומר שכמות המקרים בגיר זה נמוכה מגיר ה-DSG.

אופציה מעניינת למשפחה המחפשת רכב מודרני, בעל תא מטען מרווח אך אפור למדי (לא מצטיין בשום פרמטר) היא הפיאט טיפו. נכון, זוהי פיאט, אך עם זאת מהתרשמותי כאן בפורום, היא אמינה עד כה, מדובר בגיר פלנטרי ובמנוע לא מטורבת, בנוסף, מכיוון שזו פיאט, הם יוכלו למצוא אקזמפלר שמור בשנתון יחסית מתקדם.

מלבד זאת, כל קוריאנית/יפנית משפחתית עם גיר פלנטרי ומנוע ללא טורבו תפגין אמינות טובה מאוד. עם זאת, הם יצטרכו לרדת בשנתון ויתקשו יותר למצוא אקזמפלר שמור.

בהצלחה!!

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

היי , תודה על התגובה.
אנחנו אכן שוקלים פיאט טיפו , האם ידועות איזשהן מחלות לרכב?

על פניו הוא נראה שווה את הכסף , שנתון מתקדם מאוד יחסית לתקציב נכנס פה בקלות.

האם יש עוד אפציות אפשריות שכדאי לקחת בחשבון או להתמקד רק בקיימות?

פורסם

אתה מוזמן להריץ חיפוש כאן ובפורום הטכני. מקריאותיי בפורום (ואני קורא הרבה, הפורום מאוד אינפורמטיבי) לא נתקלתי בשום בעיה בפיאט טיפו. מאידך, מכיוון שהרכב לא נפוץ, ייתכן שלא הרבה חברי פורום בעלים שלו.

בכל מקרה, בדיקה מצידכם במכון שאתם רוצים היא בגדר חובה. בדיוק כמו היסטורית טיפולים מסודרת ודו"ח סליקה.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

הפיאט טיפו אכן נחשב די אמין. 

הייתי מוסיף לרשימת החיפושים את היונדאי i35, קיה פורטה ואולי בלחץ גם קורולה 15 יוצאת ליסינג תיכנס בתקציב.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

הונדה ג'אז מרווחת באופן יוצא דופן ומספיקה למשפחה צעירה, הסיוויק גם חסכונית ואמינה.
מהוואגיות אני הייתי מתרחק (ביחוד שהתקציב קשיח) או לחלופין הייתי משאיר בצד כמה אלפים.

קיה ריו סאדן גם תעשה יופי של עבודה.

פורסם

רוצה להמליץ לך על טיגואן בתקציב שלך תכנס אחת משנתון 2012-2013 מנוע 2.0 

מאחורה נכנסים לך 2 כסאות בטיחות לתינוקות + בנאדם מבוגר ויש מקום גם לעגלה בבגז 

הרכב בעיר עושה 1 ל9  ובינעירוני 1 ל12.5/13 

פורסם
בתאריך 7.10.2021 בשעה 13:58, אביתר 29 כתב:

שלום לכולם , 

אני מחפש עבור קרוב משפחה את הרכב הבא :

משפחתית , תא מטען מרווח , צריכת דלק סבירה+ , אמינות ככל שניתן

הבעיה הגדולה היא , תקציב עד 48000 שקלים ושוק קשוח .

הכיוונים שאנחנו חשבנו עליהם :

סקודה ראפיד בגלל נושא תא המטען הפרקטי לעגלות וציוד ילדים ,צריכת דלק ואמינות ( הבנתי שעדיף מעל 2017 בכל נושא תיבת ה DSG )

סוזוקי קרוסאובר - פשטות , אמינות ושוק טוב. תא מטען לא להיט בכלל , נוחות נסיעה גרועה אבל זה לא מה שחשוב לרוכשים.

אשמח לקבל עוד המלצות לפי הדרישות שהועלו כאן , העניין הפך ללחוץ והיינו מעדיפים להשיג רכב ממש בימים הקרובים

תודה מראש , 

אביתר.

אבא שלי מחזיק קרוסאובר משנת 2016. 

בדיוק הלך לה הגיר.

צריך לומר שהוחלף על ידי היבואן ללא עלות למרות שכבר לא באחריות, אבל הגיר אכן הלך בדיוק בגלל הבעיה הידועה.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• תוכן חדש...