Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי farod fr 195/65r15 איך הם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אולי התכוונת למוצר הסיני  בשם 

Farroad ?כלומר דרך ארוכה לבלימה בעיברית ?

https://www.tireplus.co.il/Catalog.asp?Page=NewShowProd.asp&PRodID=1355077

זה צמיג של שני כוכבים . מתוך 5 .

עדיף לא לסוע איתו בגשם כי הוא מאבד אחיזה בקלות .

למזלך אין לנו הרבה ימי גשם. 

אני מקווה שלפחות עלה בזול.רוצים עליו ₪300 , הייתי משלם עליו סביב ₪150 לצמיג. 

עריכה אחרונה על ידי save
  • אהבתי 1
פורסם

דרך רחוקה?

בפעם הראשונה והאחרונה שהתפתתי לקנות צמיג סיני (לא לצלוב אותי - אוטו למכירה ב-2500 ש"ח) קניתי פאררוד במקום דנלופ בני 6 שהיו שם. צמיג איום ונורא - יותר גרוע מהדנלופ שהחליף.

• אהבתי 1
:turn-l:
פורסם

הפחח שיצטרך לתקן את האוטו אחרי שתחליק עם הזבל הזה גם מגולם במחיר?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

קניתי לקורולה כמו שלך אותה מידה KLEBER דינקסר 4HP, שהוא מאוד שקט ודביק, לפי ההרגשה שלי (החליפו גודייר ממש שחוקים), ארבעתם קניתי ב 900 שח, אז מה הסיבה לקנות את הסיני אם יש לך צמיג איכותי בתוספת של 200-+ שקל??

• אהבתי 1

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם (נערך)

ממש תודה לכולם על התגובות 

פשוט הם כבר קיימים על הרכב [ולא כתוב כלום בגוגל על הצמיג הזה]

נראה לי שהחליף אותם

יש המלצות על משהו מסוים?

[עד 800 ש"ח חוץ ממה ש@omar87 אמר]

עריכה אחרונה על ידי Or l
פורסם (נערך)

עד 200₪ לצמיג במידה הזאת רק סיני.

אל תקנה, תשקיע קצת יותר.

צמיג הכי זול שמומלץ הוא Falken ZE310

https://tires4u.co.il/tire-service?tire=6308&cs=1&diameter=5&aspectRatio=15&width=17

או Kleber HP4 ( מה שכבר המליצו לך)

https://tires4u.co.il/tire-service?tire=2833&cs=1&diameter=5&aspectRatio=15&width=17

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • רעיון טוב! 3

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, omar87 כתב:

קניתי לקורולה כמו שלך אותה מידה KLEBER דינקסר 4HP, שהוא מאוד שקט ודביק, לפי ההרגשה שלי (החליפו גודייר ממש שחוקים), ארבעתם קניתי ב 900 שח, אז מה הסיבה לקנות את הסיני אם יש לך צמיג איכותי בתוספת של 200-+ שקל??

אתה כלכך צודק,לא מבין אנשים ,הצמיגים זה החלק הכי חשוב בטיחותית ברכב יחד עם בלמים ,איך אפשר לקנות צמיגי זבל סיניים בכלל?,הקלבר מצויינים.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

לדעתי כדאי להחליף . במיוחד לחורף, למשהו יותר אוחז.

תראה , תמיד יש שימושים לצמיג ישן . למשל, כל מי שאוהב לטייל יחף בטבע בטח מכיר את סנדלי זוזו (חפשו בגוגל) . עכשיו יש מבצע על סנדלי שטח זוזו ממישליין פרמסי 3 (הדגם הישן) .  נסה לדבר עם זוזו, אולי יקנו ממך את הדרעק הסיני הזה. כי בתור סולייה לסנדל : זה יופי של צמיג:

spacer.png

עריכה אחרונה על ידי save
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...