Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

IGO nextgen - מישהו מכיר ? התנסה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לשמוע חוות דעת על תוכנת הניווט הזאת ממי שהתנסה בה ומכיר אותה שאלה נוספת, האם התוכנה והשימוש בה חינמיים או כרוכים בתשלום?

פורסם

אני משתמש ב- igo primo ומאד מרוצה. התוכנה חינמית וניתן לעדכן מפות בחינם כל חצי שנה. הניווט אופליין אינו מתחשב בעומסי תנועה. נוח לשימוש וגרפיקה מעולה.

אני מעריך שה-nextgen זו גרסה חדשה יותר שמתאימה גם לאנדרואיד 8 ומעלה.

פורסם
לפני 47 דקות, yo12 כתב:

אני משתמש ב- igo primo ומאד מרוצה. התוכנה חינמית

תודה, האם אתה בטוח שהתוכנה חינמית? ככל שהבנתי היא בתשלום של 260 ש"ח.

פורסם

למה להשתמש בתוכנה שעבר זמנה ?? 

יש לך את וייז. עם התראות על פקקים (שנובעות ממאות אלפי משתמשים ומדיווחים שלך), התראות על משטרה , מכמונות (זה יש גם ל-IGO) .

התוכנה לא חינמית (למעט כאלו שקיבלו באיזה יומעצמאות גירסה חינמית). העדכונים ? פעם בחצי שנה לעומת וייז שהעדכון הוא תוך דקה, ממש כשזה קורה.

אם אתה צריך מפות, שכבות, נתונים נוספים לצרכי עבודה על המפות - לך על IGO.

לניווט ברכב ? רק WAZE

לניווט עירוני רגלי - Google Maps 

• אהבתי 1

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם (נערך)
לפני 17 שעות, micha כתב:

לניווט ברכב ? רק WAZE

שאלת תם, ככל שהבנתי, ה-waze דורש חיבור לאינטרנט. במערכת המולטימדיה שמותקנת אצלי, לא מחוברת לאינטרנט (הבנתי שיש מערכות שבהן ניתן להכניס סים, כאמור לא אצלי). איך ה-waze יעבוד ללא חיבור, או שיש דרך לעקוף את זה? (שכחתי לציין, יש לי במערכת GPS).

עריכה אחרונה על ידי avz
  • תוכן חדש...