Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין סיכוי להוזיז רק את מיקום המפגש?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

גם לדעתי להזיז ולא לדחות. כבר הפכתי הרים כדי להיתפנות בתאריך הזה וכך גם חבריי , לדעתי זה ביזבוז אם התחרות לא תתקיים כרגיל רק במקום אחר. תחשבו על זה. ועשו מאמץ להיתחשב בנסיבות ולא לבטל את המפגש אלה להעביר אותו למקום אחר שמתאים לצורך המפגש והתחרות.

ערב טוב.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

צר לי שהפכת הרים אבל להזיז למקום אחר זה לא עניין של מה בכך, צריך אישורים שונים ולדאוג לדברים מסויימים. תאמין לי שאנחנו מאוכזבים מדחיית המפגש לא פחות ממך ואם להזיז אותו למקום אחר היה דבר כל כך פשוט, היינו עושים זאת.

פורסם

אוקיי מבין, מקווה למועד אחר בתקווה אשר לא יתנגש לי ולחבריי במשהו.

בהצלחה בשיפוצים.:wink:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

ואני אומר: משאל עם!! (כן כן...)

רוני, תביא אותה בסקר... ;-)

וברצינות:

1. נסו להיזכר בפעם הקודמת שהמפגש (השני במספר) בסאונד אפקס נדחה... אם לא נזכרתם, אני אזכיר: הוא לא התקיים כלל!! ובמקומו נערך מפגש בר"ג.

2. לדעתי עדיף לערוך את המפגש בר"ג. למה? בסאונד אפקס המקום קטן, וז"א שבמדידות כל הרכבים יהיו סגורים בחניון... אני לא יודע מה איתכם, אבל אני לא בא (רק) בשביל לראות את השעון של ה-SPL, אלא בשביל לדבר, להכיר אנשים, להתעדכן, לראות (ולהראות) מערכות מקרוב ולשמוע - מה שלא אפשרי בסאונד אפקס. לכן אני מציע לערוך סקר - בפ"ת או ר"ג??? יצויין שפעם שעברה מאוד נהנתי (וגם אחרים) בר"ג.

3. לאייל - לדעתי עדיף שתפרט מדוע בעייתי להעביר את זה לר"ג. כך נוכל לערוך דיון ולהעלות אלטרנטיבות.

אם למישהו יש תגובות (ענייניות!) על דבריי, אשמח לשמוע.

מאוכזב, (בעיקר בגלל העובדה שבפעם הקודמת שהמפגש בסאונד אפקס נדחה, הוא כלל לא התקיים!)

פורסם

בעייתי להעביר את המפגש לרמת גן מכיוון שאירוע שאותו קארספורום ואוטופרט מארגנים זה אירוע שבו הם לוקחים אחריות עליו. אנחנו לא מתכוונים לערוך אירוע נוסף ברמת גן ללא אישורים מתאימים, חלילה יקרה למישהו משהו ואז האחריות היא עליינו.

הכוונה היא לדחות את האירוע ולעשות אותו במקום אחר מסאונד FX.

אז למקרה ומישהו עוד לא הבין, המפגש יערך רק במקום מסודר עם אישורים מתאימים מהמשטרה ו/או מבעלי המקום (שיכולים לדרוש גם כסף).

פורסם

לא חבר'ה יאללה הצעות, זה לא שוק ואין לי שום כוונה שכל אחד יתחיל להציע פה כל מיני מקומות. מי שיש לו הצעה רצינית (ורצינית זה אומר שהוא חשב על זה לעומק תוך כדי שהוא חושב על אישורים מתאימים) מוזמן לפנות אליי בה"פ. לא לכתוב לי בבקשה הודעות של "אחי אפשר לעשות את זה בתל ברוך".

אני נועל את הדיון כי אין כאן על מה לדון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...