Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רצועה חורקת פיג'ו 107

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרצועה הישנה צווחה ברעש מחריד לפרקים..

החלטתי להחליף אותה ברצועה חדשה מתחתי את החדשה ועדיין פעם בכמה ימים מופיעה צווחה קלה.

שחררתי ומתחתי שוב ושוב חוזר הניגון..

מה האופציות 

פורסם

בדרך כלל קיט החלפת טיימניג כולל אותן, תכתוב קיט החלפת טיימינג בגוגל ותראה שבכל התמונות זה מגיע עם גלגלת ומותחן לפחות.

לא חייבים להחליף כל פעם, אבל נראה לי שנהוג שכל 2 החלפת רצועה אתה מחליף גם את הגלגלות, אבל חכה לתשובת המומחים, אני סתם חובב, לא מקצוען

כבר חתמתי...

פורסם (נערך)
בתאריך 3.9.2021 בשעה 14:31, yairw כתב:

בדרך כלל קיט החלפת טיימניג כולל אותן, תכתוב קיט החלפת טיימינג בגוגל ותראה שבכל התמונות זה מגיע עם גלגלת ומותחן לפחות.

לא חייבים להחליף כל פעם, אבל נראה לי שנהוג שכל 2 החלפת רצועה אתה מחליף גם את הגלגלות, אבל חכה לתשובת המומחים, אני סתם חובב, לא מקצוען

לדעתי הוא התכוון לרצועת אביזרים-ברכב הזה יש שרשרת טיימינג ולא רצועה.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9
  • אהבתי 1

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

העניין דומה גם ברצועת האביזרים,

גם אצלי ברכב יש שרשרת טיימינג, רצועת האביזרים אצלי דורשת פירוק נרחב להחלפה והיא מניעה גם את משאבת המים, אז כשהחלפתי את שלי, החלפתי גם את הפולי, מותחן ומשאבת מים על הדרך.

גם בקיט של רצועת אביזרים אמורים להגיע פולי ומותחן, חפש בגוגל auxiliary belt kit ותראה בתמונות, אם אינני טועה, ניתן גם להזמין אותם בנפרד,

אם החלפת את הרצועה הישנה בגלל רעש, הייתי מחליף גם את פולי והמותחן, או לפחות בודק איזה מהן מפיקה את הרעש ומחליף אותה נקודתית

כבר חתמתי...

פורסם

אלף חידשת לי לא ידעתי שמחליפים את המותחן.

ובנוגע לפולי המרעיש אני אחפש אבל זה מוזר לי שאין רעש קבוע אלא בתדירות משתנה (לא הגיוני להניח שאם הוא דפוק אז הוא ירעיש בצורה קבועה?)

פורסם

לא בהכרח. תחשוב שהוא מסתובב במהירויות משתנות ועומסים שונים. 

כפי שהמליצו לך, מומלץ להחליף את המותחן של רצועת האביזרים ביחד איתה.

לפני 17 שעות, r.e.g.e.v כתב:

אלף חידשת לי לא ידעתי שמחליפים את המותחן.

ובנוגע לפולי המרעיש אני אחפש אבל זה מוזר לי שאין רעש קבוע אלא בתדירות משתנה (לא הגיוני להניח שאם הוא דפוק אז הוא ירעיש בצורה קבועה?)

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם

קרה לי פעם בסוזוקי באלנו שכמה שמתחתי הרצועה המשיכה לחרוק . 

קרא בהוראות כיצד מותחים והיכן לבדוק את המתיחה . 

כעיקרון הבדיקה נעשית במקום בו המרווח בין הגלגיליות הכי גדול .

פורסם

האמת שראיתי כל מיני תכשירים באינטרנט שטוענים שהם פותרים את הרעש,

אפילו סרטון של בחור ששם דיאודורנט סטיק של אולד ספייס על רצועה מסתובבת עד שמפסיק הרעש,

אבל אחרי שהחלפתי את שלי וראיתי את מצבן, ידעתי שפעלתי נכון.

ליידע כללי, הרצועה שלי עוד לא עשתה רעש, אבל המצב שלה התדרדר בגלל שנזל עליה שמן.

המכונאי שלי התחיל לפרוס את המשנה שלו, מדוע הוא לא מוכן להחליף רצועה בלי מותחן ופולי, כי אחרי זה יבוא רעש מהפולי ויגידו שהוא עשה עבודה נוראית (כנ"ל לגבי משאבת המים),

אך הרגעתי אותו שאנחנו באותו הראש

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...