Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת סופר מיני 40-45K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש רכב סופר מיני (אוט' בלבד) לנסיעה ממוצעת של 10-12K בשנה.

חשוב שיהיה רכב אמין וטוב , מבחינת צריכת דלק פחות קריטי לי.

בנוסף , חשוב שהרכב לא יהיה עגלה ויסחוב יפה.

התקציב שלי הוא בין 40-45K , כשחשבתי כבר על מאזדה 2 שנתון 2015. (צורה החדשה - דינימיק/פיור וויט)

אשמח לשמוע על אופציות נוספות מעבר למאזדה 2 אם יש כאלו.

הרכבים שהיו לי :

מאזדה 2 שנתון 2008 (שנה)

פולו GTI שנתון 2013 (5 שנים)

פורסם
  1. מאזדה 2 - לא בתקציב. אין סיכוי שתמצא אחת שמורה בפחות מ-50K.
  2. אם אתה מחפש ביצועים טובים - האיביזה יכולה להיות אפשרות טובה. יש בעיות עם הגיר DSG שעלולות לצוץ בתקופת האחזקה שלך ועלות התיקון שלהן הוא כמה אלפי שקלים. אם אתה בקטע של ידני - זאת יכולה להיות אפשרות מעניינת ויחסית אמינה. שים לב שבגרסאות הידניות האבוז דל מאוד.
  3. אפשרות נוספת ואפילו מתחת לתקציב היא רנו קליאו 0.9 Collection ידנית. רכב שאמור להיות יחסית זריז, ומנוע ה-0.9 הוא יחסית אמין (ל-1.2 לא להתקרב על פי הפרסומים). מומלץ דגם לאחר מתיחת הפנים נראה לי שזה היה ב-2017 (פנסי ערפל מרובעים ולא עגולים בחזית, פס כרום על הבגאז').

פורסם

היי , ידני לא בא בחשבון , רק אוט'.

כמו כן גם האיביזה לא - נמאס לי מכל ה-DSG זה והאחזקה היקרה של המכוניות הללו (הייתה לי פולו GTI שנת 2013 סטייג' 2).

לאחר שמכרתי את הפולו , אני עכשיו מחפש רכב עם "ראש שקט" , שיעשה את העבודה.

פורסם

אם אתה מחפש סופר מיני זריזה זה או להגדיל מעט את התקציב למזדה 2 מהדור האחרון או לקחת רכב שלא יביה שיא האמינות כמו האיביזה למשל.

עוד אופציה היא פיגו 208/קקטוס, תקבל רכבים נוחים, זריזים, גירים יפנים אמינים, אבל, היה ריקול לרצועת הטיימינג שיכלה להתפורר, במנועים שכניראה הייתה כבר סתימה בגלל ההתפוררות, יש דיווחים על צריכת שמן מוגברת.

אחרת אין ממש סופר מיני זריזה, יש הונדה גאז שתהיה חסכונית,אמינה ומרווחת, סוויפט גם אמינה אבל ביצועים זה הצד הפחות חזק שלהם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כנראה שאצטרך להגדיל את התקציב וללכת על המאזדה 2 מודל 2015 , משום מה אני רואה ששוק היד שנייה שלה לא וואו.. אין כמעט מכוניות כאלו למכירה.

פורסם

שים לב שב-2015 התחלף הדגם ולכן תראה גם מהדור הקודם וגם מהדור הנוכחי.

לא הייתי אומר שהשוק שלה חלש, הדגמים הבכירים דווקא מאוד מבוקשים, בגרסה הנוכחית. 

פורסם

מה הכוונה דור קודם ? אתה מדבר על הדגם עם הצורה הישנה (והקטנה) 2008-2015 ?

כמובן שאני מעוניין בצורה החדשה (2015) עם המסך בדשבורד אבל הבנתי שכבר ב-2017 עשו לה מתיחת פנים נוספת נכון ? (שם כבר זה הרבה מעבר לתקציב שלי).

פורסם

תלוי מבחינת מה, היא לא מרווחת או נוחה במיוחד, אבל זריזה למרות שאינה מצוידת במנוע טורבו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבנתי , כבר התרגלתי לחוסר נוחיות (פולו GTI) וגם המרווח מאחור פחות קריטי בשבילי.

אני אוהב מכוניות קטנות בכללי.

מבחינת אמינות זה רכב אמין ? מה לגבי תחזוקה - יקר ?

פורסם

המדה 2 נחשבת לדגם אמין, אך בפורום היו דיווחים על בעיות במדחס.

ה208 נוחה יותר, זריזה, נראית טוב, כדאי לחפש אותה באמת אבזור אקטיב.

צריך לציין שהיה ריקול לטיימינג, לדגמי 2016. במנועים שכניראה הייתה סתימה עקב התפוררות שלו חלק מדווחים על צריכת שמן מוגברת.

ב תחיל 2017 היצרן שינה את הרצועה, אך לא כול דגמי 2017 עם הרצועה החדשה.

אישית, אם אין ריקול הייתי בודק ומחליף באופן יזום.

פורסם

אם כך אנסה לבדוק אופציה של מודל 2018 , אין ספק שלעומת מאזדה 2 רואים יותר שוק ( לפחות באתר יד 2 )

האמת שתמיד חששתי מכל הצרפתיות למינהן.. אז כאן יש לי קצת התלבטות בנוגע לרכב.

פורסם

אגב אם חושבים יותר על חסכון כספי , מה אתם אומרים על הצורה הישנה , הצלחתי למצוא אחד עם נתונים טובים :

מאזדה 2, מודל 2014 , בצבע אפור, יד שלישית, 74000 קילומטרים מטופלת רק במוסך המרכזי מצבר עוד באחריות *** לא גמיש ***

הבחור דורש 33K , רק צריך לבדוק שאין תאונות / תיקוני צבע / דברים חריגים.

הייתם הולכים על הצורה הישנה או שעדיף כבר לפזול לצורה החדשה ( מה שמייקר את העסק)

חשובה לי נורא האמינות של הרכב , לפחות ב-3 שנים הקרובות.

• תוכן חדש...