Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת ניסאן נוט 2006-2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בהמשך לנושא, מחפש רכב אמין ומרווח במגבלות 18-20 אש"ח (לקחתי בחשבון 2000 ש"ח לטיפול יישור קו) ובכוונתי להחזיק בו בערך 4 שנים.

גיסי בעלים של ניסאן נוט 2011 כבר 8 שנים ומאוד מרוצה מבחינת שימושיות של הרכב אמינות וצריכת הדלק השפויה, לכן החלטתי לרכוש אחת כזו גם.

השימוש שלי ברכב יתאפיין בעיקר ב:

70% מהזמן נסיעה לבד בשאר הזמן עם 3 נוסעים לכל היותר.

70% מהזמן נסיעה בעיר כ60 ק"מ יומי (מישור, בלי עליות קיצוניות כלשהן) אחת לחודש קרית גת - הרצליה בערך 200 ק"מ הלוך חזור.

אחת לשבועיים משנע ציוד  12-8 מדפסות חדשות בקרטונים, לכן המרווח והשימושיות מוסיפים לי נקודות אצל הנוט.

דרישות עיקריות:

אמינות, צריכת דלק שפויה (ליטר ל-11 ק"מ זה שפוי מבחינתי) מעבר לכך אני ממש מתחבר לרכב מבחינת הפונקציונאליות שלו וגם מבחינת הנראות.

אשמח לקבל את חוות דעתכם על הרכב למול הדרישות ואופן השימוש שלי, ובנוסף להבין מה שגרת הטיפולים של הרכב (אפילו ברמה של מה צריך להיות מוחלף בכל טיפול) כדי שאנסה לבדוק זאת בהיסטוריית טיפולים של הרכבים שאבדוק לקראת רכישה.

פורסם (נערך)

תודה על ההיענות.

כרגע למשתמש שלי אין יכולת לשלוח הודעות אישיות.

אשלח הודעה בהמשך.

עריכה אחרונה על ידי TLMV
פורסם

לאחי היה עד לאחרונה רכב זה מודל 2008 .

עברה יותר מ220000 ק"מ עד שנהרסה בתאונה.

גילתה אצלו אמינות מעולה . טיפולים וזהו אם כי התחילה קצת להתעייף , בלאי וחריקות. צריכת הדלק אצלו היתה כ 1 ל 13.

בהשפעתו גם אני קניתי רכב זה מודל 2013.

אצלי צריכת הדלק 1 ל 11.5 . תוואי יותר עירוני ויותר מזגן .

אמינות מושלמת גם אצלי .

בארבע וחצי שנים מעבר לטיפולים הוחלפה תושבת מנוע למקורית (יקרה) וניקוי מגעים במפוח המזגן.

אין חוסר בכוח ועולה היטב לירושלים 4 נוסעים ומזגן 

• תוכן חדש...