Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש כאן ואשמח לדעת האם יש פתרון : החלפתי לסיאט איביזה. ברכב יש סאנרוףעם וילון רשת מבד שחור .

הבעיה בימי שמש חמים  הוילון מעביר קרינת חום לתוך הרכב. האם מישו יודע על פתרון אסטטי,

למשל החלפת הרשת  לבד אטום או משהו אסטתי אחר ?

תודה מראש לעונים

פורסם
לפני 8 שעות, דגו1 כתב:

שלום לכולם,

אני חדש כאן ואשמח לדעת האם יש פתרון : החלפתי לסיאט איביזה. ברכב יש סאנרוףעם וילון רשת מבד שחור .

הבעיה בימי שמש חמים  הוילון מעביר קרינת חום לתוך הרכב. האם מישו יודע על פתרון אסטטי,

למשל החלפת הרשת  לבד אטום או משהו אסטתי אחר ?

תודה מראש לעונים

ערב טוב,

אני לא יודע מהיכן אתה, ראיתי בפייסבוק מקום אוטו-תאליה (משהו כזה) בכרמיאל.

אלופים!!

מתקנים כל מה שקשור לגג חשמלי, וילון, מנגנונים - בקיצור כל מה שבחברה מתעצלים לסדר ואומרים לך זה מה יש...

פורסם
לפני שעתיים, Matan1515 כתב:

ערב טוב,

אני לא יודע מהיכן אתה, ראיתי בפייסבוק מקום אוטו-תאליה (משהו כזה) בכרמיאל.

אלופים!!

מתקנים כל מה שקשור לגג חשמלי, וילון, מנגנונים - בקיצור כל מה שבחברה מתעצלים לסדר ואומרים לך זה מה יש...

כן,

תודה , גם אני ראיתי פירסום שלהם - אבל הם בכרמיאל...אני מחפש מישהו כאן במרכז (גוש דן )

• תוכן חדש...