Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום נגנבו לי מהרכב שתיי הלוחיות זיהוי.

הגשתי תלונה במשטרה בכדיי להוציא חדשות.

העניין שיותר מטריד הוא גנבת הזהות שלי ע"י גורמים עבריינים לשימוש עברייני.

אשמח לקבל תשובות ממי שחווה את אותה התופעה ומה ניתן לעשות מעבר להגשת תלונה במשטרה.

1. לגביי עבירות תנועה? 

2. נסיעה בכבישיי אגרה?

תודה

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צריך להבליט את הרכב שלך מה-"תאום" שלו - מדבקה, פס קישוט, Emblem Badge.

תגרום לכך שאי אפשר יהיה להתבלבל בין הרכב שלך לבין התאום שלו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם

שאלה נוספת,

הרכב רשום על שמי אבל בפועל אשתי נוהגת עליוו,

המקרה קרה כשרכב היה אצלה ולכן החוקר במשטרה רשם אותה כמגישת התלונה.

האם הדבר מהווה בעייה עתידית עבורי (כבעל הרכב הרשום) בהוכחת זכאות מעבירות?

פורסם

מדובר במאזדה,

מה לגביי חיובים שיגיעו מכבישי אגרה? אך איתם מתמודדים?

מין הסתם הלוחיות הגנובות שלי יורכבו לרכב מאותו הסוג, הדגם והצבע.

אך תוכיח שהזהות הגנובה נסעה ולא הזהות האמיתית?

פורסם (נערך)

יהיה קשה. אבל למה לא לפנות כבר כעת למפעילות כבישי האגרה - סה"כ יש שלוש - ולהודיע על הבעיה. אני לא מכיר את הנהלים שלהן, אבל, מן הסתם, אתה לא הראשון, והן מודעות לבעיה. 

שמור היטב את התלונה במשטרה כולל העתקים וסריקה בענן, אתה עשוי להזקק לה במקרה של עבירות מצולמות או חיובים בכבישי אגרה וכן', שלא לדבר על מצב שבו הרכב המזוייף יהיה מעורב בפעילות פלילית.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 שעות, efistr70 כתב:

1. בכלל לא בטוח, כבר היו מקרים שהלוחיות הורכבו עם מדגם אחר.
2. פעל כפי שהציע לך Electronֿ, שים איזו מדבקה או קישור על החלק האחורי (אם אתה ממש רוצה להיות פדנט, צלם את הרכב עם המדבקה כדי שיהיה תיעוד ממתי היא שם)

פורסם
לפני 10 שעות, efistr70 כתב:

מדובר במאזדה,

מה לגביי חיובים שיגיעו מכבישי אגרה? אך איתם מתמודדים?

בכבישי אגרה , כל הרכבים מצולמים בכניסה ויציאה. בהחלט אפשרי יהיה לעלות על שכפול רכב אם מדובר בדגם שונה/צבע שונה. יחד עם זאת, אם מדובר ברכב זהה, המשימה הופכת לקשה עד בלתי אפשרית

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

תודה למשיבים,

שאלה נוספת,

מה קורה לגביי מכירה עתידית של הרכב,

לפי מה שאני מבין העברת הבעלות לאדם אחר תגרום לזה שהוא יתחיל לספוג את המעללים של גונבי הזהות?

או שאני טועה?

האם גניבת הזהות מלבד הרישום במשטרה מופיע גם במשרד הרישוי או שנרשמת ברשיון הרכב?

פורסם (נערך)
בתאריך 18.8.2021 בשעה 12:40, fatboy1340 כתב:

בכבישי אגרה , כל הרכבים מצולמים בכניסה ויציאה. בהחלט אפשרי יהיה לעלות על שכפול רכב אם מדובר בדגם שונה/צבע שונה. יחד עם זאת, אם מדובר ברכב זהה, המשימה הופכת לקשה עד בלתי אפשרית

בעניין קנסות/דו"חות עירייה,

כשפקח עירוני רושם דו"ח לרכב, הוא שואב את נתוני בעל הרכב ממאגר של משרד הרישוי/תחבורה.

במקרה כזה לא יקפוץ לו דיווח על לוחיות רישוי גנובות (ואז ישר אפשר להחרים את הרכב/לעכב את הנהג) כמו שמופיע במאגר המשטרתי?

עריכה אחרונה על ידי efistr70
פורסם
לפני 13 שעות, efistr70 כתב:

במקרה כזה לא יקפוץ לו דיווח על לוחיות רישוי גנובות (ואז ישר אפשר להחרים את הרכב/לעכב את הנהג) כמו שמופיע במאגר המשטרתי?

לא. הלוואי.

זה רק לשם דיווח לשם התנערות מאוחרת מעבירות.

למיטב ידיעתי גם לא יקפוץ לשוטר שמזין מס'  רכב

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

שלום לכולם,

התפתחות מעניינת במקרה שלי,

היום קיבלתי לאחר שבוע מהגשת התלונה במשטרה על גניבת הלוחיות שהתיק ניסגר (מהסביה שהחשודים לא נתפסו) ועבר למישור המודיעיני.

העניין הוא שלסיפור גניבת הלוחיות שלי יש תיעוד ממצלמה (של מקום עבודתי) שממוקמת באזור, אומנם קצת רחוקה אבל ניתן לזהות פרטים ייחודים לגביי מבצעי הפשע.

מאחר וזה מקום עבודתי קב"ט המקום נאתר לבקשתי ונתן לי לצפות בסרטון של אותו היום בדיוק ברגעי האירוע, רואים שמגיע רכב אפור (כמו שלי) אבל קשה לזהות מה הדגם ובהמשך רואים שיורד ממנו בנאדם והולך לקדימה של הרכב.

פה אני רוצה לציין שההקלטה משום מה הופסקה והטענה של הקב"ט שבאותו רגע התרחשה תקלה ולא שיבוש כפי שחשבנו בתחילה.

פניתי למשטרה שוב עדכנתי אותם על הממצאים ממצלמות האבטחה במקום עבודתי וביקשתי שיפנו לקב"ט להשלמת החקירה.

מאחר ורואים שהרכב בצבע אפור ויש את זמן האירוע ומקום האירוע, למשטרה אין בעייה להשתמש במצלמות עמוד שיש לה באזור המתחם לאתר את הרכב ומספר הרישוי שלו כשיוצא לכביש מרכזי.

אבל לא כך הדברים, המשטרה לא פנתה לקב"ט וכפי שציינתי סגרה את התיק לאחר שבוע שלא עשתה כלום,

כמובן שעומדת לי הזכות לערער וכך העשה.

המשטרה שלנו לצערי חלשה ואין פלא שהפשע חוגג ומשתלם, אנחנו האזרחים נמשיך לשלם את המחיר על אוזלת היד של המשטרה.

• אהבתי 1
פורסם

שאלה למבינים:

מישהו ניסה פעם להגיש תביעה פיצויים ייצוגית כנגד המשטרה על סגירת תיקים ללא הצדקה?

""עבר למישור המודיעיני"" עלאק

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

למשטרה אין משאבים להתמודד עם מקרים כאלה.

אין פה אלימות, אין פה סמים, אין פשיעה מאורגנת. נגנב זוג לוחיות, הגשת תלונה למקרה עתידי כך שאתה מכוסה.

כמו שהם לא שולחים בלש לאתר כל כייס שהרים ארנק או סלולרי, כך גם במקרה הזה. 

מבאס? כן. יש דברים קשים יותר. המשך בחייך.

• תוכן חדש...