Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רדיו דיסק KENWOOD KDC-2024S ורמקולים 450W של Y-SOUND , הייתי רוצה לכוון את הרדיו דיסק (כיאלו TREB,BASS ושאר השטויות) על מנת להפיק את המירב

למשהו יש דעה לגבי הנושא? משהו יכול להמליץ לי על פרמטרים טובים ליכוון?

פורסם

היית פותח בת'רד שכבר פתחת על הרמקולים שרצית לדעות חוות דעת עליהם, פשוט אני ממליץ לך לכוון לפי הדרישות ולפי מה שנוח לך !

Suzuki Jimny

פורסם
יש לי רדיו דיסק KENWOOD KDC-2024S ורמקולים 450W של Y-SOUND , הייתי רוצה לכוון את הרדיו דיסק (כיאלו TREB,BASS ושאר השטויות) על מנת להפיק את המירב

למשהו יש דעה לגבי הנושא? משהו יכול להמליץ לי על פרמטרים טובים ליכוון?

את כל הכיוונים אתה עושה אך ורק לפי שמיעה, איך שנשמע לך הכי טוב לסוג המוסיקה שאתה שומע ואיך שאתה אוהב.

דבר אחד יש לי להגיד-בדרך כלל כשאין סאב אז הרמקולים האחוריים מספקים את הבאס.

SUZUKI Ignis Sport

• תוכן חדש...