Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מועדון החמש - התמונות!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

כרגיל עבדכם הנאמן קוטט רגליו במפגש המועדון ,וצילם את הרכבים.

והפעם משחק, התמונות יופיעו ללא תיאור ואתם תצטרכו לזהות אותם.

מי שיזהה את מרבית המכוניות יקבל תמונה לצד מכונית שיבחר במפגש הבא:wink: .

הודעה מספר אחת.

והרי התמונות:

DSCF4142.JPG

DSCF4144.JPG

DSCF4145.JPG

DSCF4146.JPG

DSCF4147.JPG

DSCF4148.JPG

פורסם

הE-TYPE האדומה זו ה4.2 ליטר?

אף פעם לא ראיתי אותה שם.

מישהו יודע אם יש גם את ה3.8 ליטר שנת 61-64? זו לדעתי הגרסה הכי יפה של הE-TYPE

בכל מקרה, תמונות יפות ואני גם אחזור לצלם משבוע הבא כי בשבועיים האחרונים לא יכלתי

פורסם
הE-TYPE האדומה זו ה4.2 ליטר?

אף פעם לא ראיתי אותה שם.

מישהו יודע אם יש גם את ה3.8 ליטר שנת 61-64? זו לדעתי הגרסה הכי יפה של הE-TYPE

בכל מקרה, תמונות יפות ואני גם אחזור לצלם משבוע הבא כי בשבועיים האחרונים לא יכלתי

ה- E-Type היא 4.2 ליטר, Series 2, שנת 1970. ניתן לזהות שהיא מסדרה 2 בעיקר לפי העדר חיפוי על הפנסים, כונס אוויר גדול, פנסים אחוריים מתחת לפגוש ועוד הרבה שינויים קטנים נוספים.

ה-3.8 זהה מבחינה חיצונית ל-4.2 ליטר Series 1 מהשנים 65-67. ההבדלים ביניהן קטנים מאד - בעיקר במושבים, לוח השעונים, וכמובן הכיתוב 3.8 מול 4.2.

יש גם את Series 1.5 ואת האבולוציה שהיתה בשנה הראשונה בדגמי ה- 3.8 (Flat-Floor ו- Welded louvres), אבל את כל הפרטים אפשר למצוא כאן:

http://www.etypejag.com/history/history_1.php

הערכה זהירה לגבי הכמות שיש בארץ תוכל למצוא כאן, בשירשור מתחילת החודש:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=545297#post545297

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

יש לי ספר על הE-TYPE עם הרבה מידע מעניין כך שלמדתי להכיר גם את ההבדלים בין הדגמים

וראיתי באמת שמי Series 2 4.2 ליטר היא עברה לא מעט שינויים שלא כל כך אהבתי, ובינתיים ראיתי במועדון החמש רק את הלבנה ואני מקווה שאני אראה אחת מלפני שנת 68 כי אני הרבה יותר אוהב את המראה שלהן.

ראיתי בהודעה שהבאת שיש רק אחת כזאת, היא באה למפגש לפעמים?

פורסם

כמו שאתם רואים הסובארו הגיע לאחר טיפול בוקס את הסימנים ניתן לראות על הפלסטיקים .

DSCF4181.JPG

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...