Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה p0846 ניסאן מיקרה 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי ניסאן מיקרה שנת 2011 82 ק"מ נדלקה לי מנורה מנוע חברתי למחשב מראהp0846 שבדקתי באינטרנט רשום חיישן ואני קורא באינטרנט שאם נכנסים למוסך המרכזי ישר אומרים לך גיר תוכלו לייעץ לי מה לעשות בנדון 

פורסם (נערך)

זה יכול להיות חיישן פגום (סלונואיד) , חוסר שמן או שמן פגום, חיבור שנשרף ועוד.

בתור התחלה תחליף את השמן של הגיר ותבדוק אם יש חיבור שנראה שרוף או קרוע.ותפנה למוסך שמתמחה בזה.

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
פורסם

עדיף להיכנס למכון שמתמחה בתיבות הילוכים אוטומטיות (מנוע 1400 זה גיר אוטומטי רגיל) ומנוע 1200 זה גיר רציף,שצריך בעל מקצוע,שמכיר את פעולתו ויודע לאבחן לאט ובסבלנות את כל התקלות שיש בו מהקטנה ועד הגדולה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הלכנו למוסך מרכזי המליץ לחליף גיר לא יודע למי להאמין איך אוכל ללכת למיהשו  מקצועי בבקשה כי קשה לי להאמין שגיר ככה מהר בבקשה תעזורו לי

פורסם

אני מאיזור חיפה פשוט כל מה שקראתי באינטרנט אומר לי בעיית סנסור חיישן או בעיית חוטים לא מדובר בכלל על גיר פשוט במוסך מרכזי ישר גיר הוא גם לא רשם להחליף ממליץ הלוואי ותוכל לעזור בזה במישהו שיעשה בדיקה מקיפה ואמינה כי לצערי אין אמינים כמעט

לפני 14 דקות, רפי לין כתב:

מהיכן אתה בארץ?

בברכה  -  רפי לין

פורסם
לפני שעה, רפי לין כתב:

ואיזה מנוע יש במכוניתך?

בברכה  -  רפי לין

מנוע 1.2 ניסאן מיקרה 2011 80 אל קמ יד ראשונה 

פורסם

אפשר לנסות בגירומטיק- מכון גירים אוטומטיים שנמצא ברחוב המוסכים (50 ומשהו,לא זוכר בדיוק,מול מגרש המכוניות רכב כהן).

המכון לא זול אבל מקצועי בטירוף.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...