Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מאזדה 3 2008 לא מניע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום . בשבועות האחרונים מדי פעם האוטו לא היה מניע אחרי כמה ניסיונות בבוקר ואז כן מתניע  . ביקרתי אצל המוסכניק שלי השבוע והוא לא מצא שום בעיה עם מחשב בדיקה .. הבוקר האוטו לא הניע בכלל . ביקשתי מהשכנים להתניע עם כבלים . כמובן לא עזר . השכן אמר לי שהקודן לא תקין וכנראה הוא גורם לאוטו לא להתניע . בא  איזה בחור שמבין בהתקנות רכב וקודנים   וניסה למצוא את איזורי הבעיה . הוא כמובן נמנע מלפרוץ את הכספת עם הקודן בטענה  שאולי זה לא יפתור את הבעיה . וסתם אני אשלם 500 שקל . הוא טוען שיש  עוד " ניתוק " או שתיים ברכב שהוא לא מצליח למצוא . כרגע אני עם הרכב מושבת . אני מחר בבוקר רוצה לקחת אותו למוסך . אין לי מושג אם לחשמלאי רכב . או מוסך רגיל . למישהו יש מושג מה הסיפור ? אולי זה קרה גם למישהו ? האם  קודן עם כספת ברכב יכול לגרום לבעיות כאלו ?

פורסם

תתחיל מלהחליף תחנת דלק- עצה בחינם וטיפול חינם- אצל אח שלי הקטן היה אותו סיפור בדיוק ונפתר ללא מוסך.

אחרי שתתדלק בתחנה איכותית-חזור לדווח האם התקלה נמשכת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם יש סטרטר, ואולי הבעיה בדלק כפי שרשם קודמי, תנסה אולי להניע תוך כדי לחיצה ממושכת על דוושת הדלק, אולי זה יזרים לך דלק.

תבקש גם ממישהו שינענע לך תוך כדי -מבחוץ- את האוטו שיזרום דלק לצינור.

ואם אין סטרטר תנסה להניע בכבלים.

משתדל לעזור

פורסם
לפני 5 שעות, oreniko כתב:

שלום . בשבועות האחרונים מדי פעם האוטו לא היה מניע אחרי כמה ניסיונות בבוקר ואז כן מתניע  . ביקרתי אצל המוסכניק שלי השבוע והוא לא מצא שום בעיה עם מחשב בדיקה .. הבוקר האוטו לא הניע בכלל . ביקשתי מהשכנים להתניע עם כבלים . כמובן לא עזר . השכן אמר לי שהקודן לא תקין וכנראה הוא גורם לאוטו לא להתניע . בא  איזה בחור שמבין בהתקנות רכב וקודנים   וניסה למצוא את איזורי הבעיה . הוא כמובן נמנע מלפרוץ את הכספת עם הקודן בטענה  שאולי זה לא יפתור את הבעיה . וסתם אני אשלם 500 שקל . הוא טוען שיש  עוד " ניתוק " או שתיים ברכב שהוא לא מצליח למצוא . כרגע אני עם הרכב מושבת . אני מחר בבוקר רוצה לקחת אותו למוסך . אין לי מושג אם לחשמלאי רכב . או מוסך רגיל . למישהו יש מושג מה הסיפור ? אולי זה קרה גם למישהו ? האם  קודן עם כספת ברכב יכול לגרום לבעיות כאלו ?

יכול להיות הרבה דברים, משאבת דלק, טיימינג.. צריך לראות ולשמוע מה קורה כשאתה מנסה להתניע, לפי מה שאתה מתאר לא נשמע כמו קודן

פורסם (נערך)

הנה ניסיון ההתנעה של הרכב מהיום ללא הצלחה https://u.pcloud.link/publink/show?code=XZrB9CXZbFFfdAhyiXbUWJ1mhVxzupbgbJhV

לפני 4 דקות, Mattan Shamailov כתב:

יכול להיות הרבה דברים, משאבת דלק, טיימינג.. צריך לראות ולשמוע מה קורה כשאתה מנסה להתניע, לפי מה שאתה מתאר לא נשמע כמו קודן

https://u.pcloud.link/publink/show?code=XZrB9CXZbFFfdAhyiXbUWJ1mhVxzupbgbJhV

לפני כשעה, המחליף כתב:

אם יש סטרטר, ואולי הבעיה בדלק כפי שרשם קודמי, תנסה אולי להניע תוך כדי לחיצה ממושכת על דוושת הדלק, אולי זה יזרים לך דלק.

תבקש גם ממישהו שינענע לך תוך כדי -מבחוץ- את האוטו שיזרום דלק לצינור.

ואם אין סטרטר תנסה להניע בכבלים.

כבלים לא עזר כמובן

עריכה אחרונה על ידי oreniko
פורסם
לפני שעתיים, oreniko כתב:

לא שומעים את משאבת הדלק נכנסת לפעולה כי את מנסה להתניע ישר.. אבל זאת יכולה להיות רק אחת מהסיבות.

יש גם קומפרסיה, ניצוץ ותזמון. בדוק את כל אלה קודם

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, Mattan Shamailov כתב:

לא מצליח לטעון את הסרטון של פותח הנושא אבל,דבר אחד בטוח ב 100% ועוד אפסים מימין עד אין סוף- אין רצועת טיימינג ברכב הזה,אלא שרשרת.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 18 דקות, colauti 9 כתב:

לא מצליח לטעון את הסרטון של פותח הנושא אבל,דבר אחד בטוח ב 100% ועוד אפסים מימין עד אין סוף- אין רצועת טיימינג ברכב הזה,אלא שרשרת.

נכון במאזדה 3 2008 יש שרשרת ולא רצועה

פורסם
לפני 15 דקות, Albetx כתב:

הייתי מתחיל בלנתק את הקודן
לא מבין מה הקשר בין הקודן לכספת

העלוקה של הקודן נמצאת מתחת לכספת. 

בשביל לבטל את הקודן חייבים לנתק את העלוקה ולתקן את החיווט אותו היא ניתקה. כלומר חייבים לפרק כספת.

יום טוב גם לך

פורסם

כרגע הרכב במוסך . שגריר שירותי דרך טוען שזה לא קשור לקודן אלא בעיה מכנית .  אעדכן  כאן שיהיו חדשות .

פורסם (נערך)
לפני 27 דקות, Shab00 כתב:

כנראה בעיה מכנית ולא קודן, קודן מונע ממך את המעבר לשלב ההתנעה, אם שמעת את הסטרטר מתחיל לעבוד עברת את השלב הזה.

לא נכון.

יש ניתוק לאימובילייזר המקורי, למשאבת הדלק, לסטרטר ולכל מיני רכיבים במערכת ההזרקה ויש ניתוקים מסוג "שיבוש".

אין שום קשר לזה שיש סטרטר זאת לא אינדיקציה.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...