Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה בגיר רנו מגאן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

חבר שלי הוא בעליו של רנו מגאן אוטומטי שנת 2002 (הרכב עם כ 80000 ק"מ).

השבוע נסע חברי ברכב כשלפתע "קפץ" הגיר להילוך סרק (ידית ההילוכים נשארה ב DRIVE).

לאחר עצירה ובדיקה הוא גילה כי הגיר נכנס להילוך אחורי ול PARKING אך כאשר שמים את ידית ההילוכים בכל אחד מההילוכים הקידמיים הרכב נשאר בהילוך סרק.

בצער רב גרר חברי את הרכב למוסך שם נדהם מאיבחון המוסך, "הגיר הלך צריך להחליף גיר , מחיר 6500 ש"ח".

האם מישהו נתקל בתופעה דומה והאם אכן הלך הגיר או שמה זוהי רק תקלה קטנה ובעל המוסך מנסה להרוויח על חשבון חברי?

פורסם

אין ספק שישנו כשל מכני בתוך הגיר.

נתקלתי (מלפנים) במספר לא מבוטל של רכבים עם התופעה הזו.

לגבי המחיר - המחיר הוגן! יש המון עבודה בפירוק והרכבה של גיר כזה, החלקים עולים הרבה כסף, מכשירי דיאגנוזה לאיבחון תקלות ברכבים כאלו עולים הרבה כסף.

פורסם

לצערי, אולי זה יישמע קצת מוגזם, אבל זה נכון. הגירים האוטומטיים של רנו ידועים כמאוד רגישים, ולא נדיר לראות החלפות גיר אחרי כמה עשרות אלפי ק"מ.

פורסם

היי אני החלפתי גיר לבד!

ספי אם אלו המחירים, מה דעתך שאני אעבוד אצלך במוסך?

חבר, עכשיו ברצינות, לך לחלקי חילוף תקנה גיר לאחר פירוק ובקש ממוסך להרכיב לך,

או לחילופין בקש ממוסך גיר משופץ, לא יודעת אם כדאי לך לקנות גיר חדש, האם מחיר 6500 הינו מחיר של גיר חדש, או משופץ???

:roll: אני שואלת ולא מתביישת תענו לי! :roll:
  • תוכן חדש...