Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סורנטו או קודיאק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בן הקודיאק החדשה דיזל 150 כ"ס לבין הסורנטו דיזל.

ממה שקראתי בפורום יש בעיה עם הגיר של הקודיאק ובעיה של שמשה קדמית שנשברת בנסיבות מסתוריות, מצד שני ברמת האבזור של הסטייל היא מרגישה טיפה יותר מאובזרת מהסורנטו וגם יותר זולה.

מצד שני הסורנטו יותר גדולה ויש לנו ארבעה ילדים. אז לנסיעות ארוכות אני מניח שיהיה עדיף הסורנטו מבחינת אחסון ונוחות ישיבה.

העניין שאני מחליף רכב אחת ל6-8 שנים ואני מחפש בעיקר אמינות ונוחות נסיעה ואני לא בטוח מי מהשתיים עדיפות.

ראיתי את האטלונדר החדשה אבל אני חושש מרכבים שאין ניסיון איתם.

סה"כ נוסע 20-30  אלף ק"מ בשנה.

פורסם (נערך)

גרסת ההנעה הזו של הקודיאק יחסית אמינה, מנוע 2 ליטר טורבו-דיזל עם גיר DSG6 שנחשב לאמין יותר מה-DSG7 שידוע בבלאי מהיר של המצמדים ומוח הגיר.

בק''מ הגבוה באמת כשהדברים מתחילים להתפרק, עלויות התחזוקה והאחזקה של יחידת ההנעה הזו כבדות בבירור.

מה עם ראב4?

עריכה אחרונה על ידי שליקו99
פורסם (נערך)

לא זה ולא זה.

עצה שלי - תשבור את השגרה של רכבי 7 מקומות משעממים ותלך על פז'ו 5008 המרהיבה והחללית ביחס לצמד שהזכרת.

היא גם פרקטית ויש יופי של יחידות כוח עם גיר אוטומטי מלא נורמלי ולא רובוטי

עריכה אחרונה על ידי Liran xsi

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תוכן חדש...