Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוד שמש מחמם חלקית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תופעה מוזרה שהחלה הקיץ: לא תמיד יש מים חמים.

פתאום יש צורך להדליק את הדוד כדי שהמים יתחממו.

יש ימים שאין מים חמים כלל (פושרים כאלה), יש ימים שיש מים חמים ויש ימים שיש מים חמים אבל נגמרים די מהר.

זה כבר כמה קייצים עם אותם קולטים ואותו דוד ולפני כחודש חודשיים הוחלף דוד חימום אבל לא צריך להיות קשר בין הדברים.

ההיגיון שלי אומר שאם הייתה בעיה בקולט, אז הצפי הוא שלא יהיו מים חמים כלל ולא בצורה המוזרה שפעם יש ופעם אין.

היום הגיע איזה טכנאי לבדוק, בעיקר אמר שכל דבר זה מחוץ לאחריות, שצריך להחליף קולטים (לא יודע איך בדק אותם) ולהוציא את הדוד החוצה (נמצא במעין מחסן על הגג) ואמר שהייתה איזו סתימה באיזה צינור שאותה שיחרר.

בקיצור, קיבל תשלום בעיקר על מילים והבעיה לא נפתרה.

אני לא איש של דודים ,אבל לתחושתי להחליף קולטים ולהוציא את הדוד בעלות של מעל 2000 שקל, זה לא בהכרח הפיתרון.

יש רעיונות?

פורסם

האם נוקה הדוד מאבנית?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 17 דקות, shachar187 כתב:

.זה כבר כמה קייצים עם אותם קולטים ואותו דוד ולפני כחודש חודשיים הוחלף דוד חימום אבל לא צריך להיות קשר בין הדברים

התופעה החלה לאחר החלפת הדוד?

אם כן, לא צריך להיות "איש של דודים" כדי להבין את הקשר.

אם התופעה התחילה לאחר החלפת הדוד אז הבעיה היא או בדוד החדש או בחיבורים. 

בחיבורים- אם יש נזילה מהמחברים זה יכול להצביע על התקלה.

אתה כותב שהטכנאי אמר ששיחרר סתימה היום. נניח שכן. לא כתבת אם היה שינוי.

פורסם (נערך)

אני מנחש שיש סתימה בקולטים.

מנקים על ידי פתיחת פקק בקולט או ניתוק אחד הצינורות והזרמת מים בלחץ. אני התקנתי בדוד שלי שני ברזים בכניסת הקולט לדוד - אחד שמנתק את הדוד מהקולט, והשני שמזרים את מי הקולט לצינור גן. וככה אני מנקה את הקולט בלחץ בלי שום פירוק והרכבה - פעם בעונה / שתיים. 

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
  • תוכן חדש...