Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפים לבחירת מקרר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי זה לא מייצג כי השארפ שלי בן חודש, אבל הוא שקט בצורה מדהימה, אולי זה קשור לכך שהשארפ הוא אינוורטר.

הפלסטיקה מרגישה איכותית, משמעותית טובה יותר ממה שהרגשתי (והרחתי..) במקררי מידאה לדוגמא.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

לי יש מקרר 3 דלתות של סמסונג - לא הייתי ממליץ על סמסונג בגלל השירות הדי מחורבן שלהם, אבל הקונפיגורציה מאוד נוחה, פריזר בחלק התחתון שכולו מגרה נשלפת שמאפשרת להכניס דברים גדולים יחסית בקלות, ולמעלה שתי דלתות למקרר עצמו. מעבר לזה אנחנו ויתרנו על קיוסק, כי זה תופס יותר מדי מקום במקרר.

פורסם

לי יש קיוסק שאני יכול להחליף למתקן אחסון (מגיע עם המקרר) - שום סיכוי שאוותר על הקרח והמים הקרים. מה שכן - העדפתי את הפתחים הנפרדים לקרח ולמים שהיו לי במקרר  הקודם על פני המתקן המשולב שיש לי כעת, שבו לפעמים נופל גוש קרח או ניתזים מים כאשר רוצים את האחר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ כדי להתייעץ ברכישת מקרר. יש עוד שרשורים אבל שה נראה עדכני ויחסית ממוקד.

אצלי הפריזר הכי חשוב, ויכיל בשר בצורותיו השונות - קפוא בגוש, קפוא במנות וכו׳.

גובה לא יעלה על 176, גם לא בחזית. רוחב עד 90 כשיש 2 סמ בכל צד לפתיחת דלת. אם המקרר עמוק מאד אז אין מגבלה לפתיחת הדלת.

ההעדפה האישית על בסיס ניסיון היא עם LG וסמסונג, למרות ששארפ (מלזיה? סלובניה?) גם יכול לבוא בחשבון.

מאילו תכונות, סדרות ודגמים לברוח? אילו תכונות וסדרות מומלצות מניסיון בן כמה שנים?

תודה רבה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...