Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה ראב4 2011 תקלה p0420

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. 

בזמן נסיעה הופיע לי נורית מנוע, בבדיקה של obd הופיע תקלה p0420 המוסכניק שלי אומר שישי בעיה בממיר הקטליתי ושצריך להחליף אותו, בחיפוש באינטרנט מצאתי שיש עוד כמה אפשרויות לתקלה זו(למדה לא תקינה, בריחת לחץ מצנרת פליטה וכו'.צריך את עזרתכם לפתור את התקלה זו.

הרכב עבר סך הכול 71000 קמ.

פורסם

כפי שהבנת, ישנן עוד סיבות שיכולות לגרום לנורה לדלוק מעבר לבעיה בממיר,

אם המוסכניק שלך קבע את זה עפ"י הקוד הזה בלבד, ללא בדיקה מעמיקה יותר של הפרטים, הייתי מתחיל בלהחליף אותו קודם.

איכות התיפקוד של הממיר נמדדת ע"י חיישני החמצן, שיכולים להיות תקולים, או החיבור/חיווט שלהם יכול להיות פגום, כך שלהחליף את הממיר ללא בדיקה מעמיקה לא תבטיח כלל שהבעיה תחלוף

כבר חתמתי...

פורסם

משהוא יכול למליץ לי על מוסך שמתמכה בממירים באזור הצפון(עפולה- חיפה) או שיודע לבצע בדיקה לממיר הקטליתי עם הוא תקין או לא.

פורסם (נערך)

קודם כל, אתה ממש לא בטוח שצריך להחליף ממיר. מה שקובע זה לא התוצאה של החיישן אלא בדיקת זיהום, בארץ היא יותר מקלה וחבל להתחיל לחרב דברים תקינים.

תתחיל בשני דברים פשוטים, תוסף דלק (למשל של וירט או חברה מוכרת אחרת) והחלפה של תחנת הדלק. סע ככה עם חצי מיכל בערך שינקה את המערכת, ואז אפס את התקלה. תראה תוך כמה זמן זה חוזר. לפעמים זה לא חוזר.

אם חוזר אחרי פעמיים שתדלקת מאז התוסף - צריך כל הנראה לשנות את מיקום החיישן במוסך שמכיר את התהליך (רמז - מוסכים מורשי יבואן יודעים)  או (וזה תמיד אפשר לעשות גם בלי קשר) לבדוק אם יש דליפות מהמערכת. תוצאה של בדיקת זיהום בכל מכון רישוי תעשה שכל.

מכיוון שזה ראב 4, אשאל אם יש סיכוי שחטף מכה בתחתית הרכב. כדאי להסתכל.

בינתיים אל תחליף לא חיישן ובטח שלא ממיר! הסיכוי שהגיע לסוף חייו אחרי כל כך מעט קילומטרז' נמוך ביותר.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • תוכן חדש...